Σουρωτή Super League!

Χορηγό και νέο όνομα αποκτά την ερχόμενη εβδομάδα η Super League. Ο συνεταιρισμός στις 21 Οκτωβρίου είχε αποδεχθεί την πρόταση της “Dimera” του Ιβάν Σαββίδη για χορηγία στο πρωτάθλημα για τις περιόδους 2016-17 και 2017-18 έναντι του ποσού των πέντε εκατομμυρίων ευρώ (2.250.000 για την τρέχουσα χρονιά και 2.750.000 για την επόμενη).

Στη συμφωνία υπήρχε η πρόβλεψη ότι εφόσον ο νόμος για τις τηλεοπτικές άδειες (η Dimera είχε εξασφαλίσει τη μία από τις τέσσερις) κριθεί αντισυνταγματικός (κάτι που τελικά έγινε) η συμφωνία δεν ακυρώνεται και θα τεθεί σε εφαρμογή με άλλες εταιρίες του Ιβάν Σαββίδη.

Ο καιρός πέρασε (3.5 μήνες για την ακρίβεια) και ήρθε η ώρα να πέσουν οι υπογραφές, η Λίγκα να βάλει ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο της και να πάρει σημαντική οικονομική ανάσα και η συμφωνία θα τεθεί σε ισχύ με τον όμιλο επιχειρήσεων Dimera Group.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωτάθλημα θα πάρει το όνομα “Σουρωτή”, της Ανώνυμης εταιρίας εμφιαλώσεως και εμπορίας μεταλλικού νερού στην οποία ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ απέκτησε στα τέλη του προηγούμενου έτους ποσοστό της τάξης του 45% ενώ στις πινακίδες στα γήπεδα και σε άλλες εγκαταστάσεις θα διαφημίζεται το ξενοδοχείο “Μακεδονία Παλλάς” το οποίο ο Ιβάν Σαββίδης μίσθωσε για 40 χρόνια.

Να σημειωθεί, ότι παρά το γεγονός πέρασαν τρεις μήνες, το ποσό για την φετινή χρονιά δεν θα μειωθεί αφού η καθυστέρηση στην υπογραφή των συμβολαίων δεν έγινε με υπαιτιότητα της Λίγκας, όπως τόνιζαν στον συνεταιρισμό.

Α.Π.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...