Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση "γιγάντων": Δεν αλλάζει στάση ο Αλαφούζος!

Με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Σταύρου Κοντονή, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00, συνάντηση των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ της Super League.

Οριστικοποιήθηκε η συνάντηση "γιγάντων", μεταξύ των ιδιοκτητών-επενδυτών των μεγάλων ΠΑΕ και του Υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, όπως σας είχε ενημερώσει το Contra.gr από τη Δευτέρα (21/3), η οποία και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016, στις 14:00.

Μέχρι στιγμής στην πρόταση του κ. Κοντονή έχουν ανταποκριθεί θετικά οι κκ. Β. Μαρινάκης-ΠΑΕ Ολυμπιακός, Δ. Μελισσανίδης-ΠΑΕ ΑΕΚ και Ιβάν Σαββίδης-ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Στόχος της συνάντησης κορυφής είναι να συμφωνηθούν στο ίδιο τραπέζι υπό την αιγίδα της αθλητικής ηγεσίας, "κοινές γραμμές" στην προσπάθεια εξυγίανσης, διαφάνειας και εκσυγχρονισμού του αθλήματος.

Η πρωτοβουλία του Υφυπουργού εμπεριέχεται σ ένα ευρύτερο πρόγραμμα ενεργειών που έχει αναλάβει, στο πλαίσιο κεντρικών κυβερνητικών αποφάσεων για την αναγέννηση του ποδοσφαίρου στη χώρα, κι έχει ως προτεραιότητα να βρεθούν μαζί  κορυφαίοι επενδυτές του χώρου και να συζητήσουν τα φλέγοντα ζητήματα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, αλλά και λύσεις που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην εκτόνωση του κλίματος έντασης και βίας στους αγωνιστικούς χώρους, και συγχρόνως ανάπτυξης και νέων δεδομένων στην επιχειρηματικότητα του αθλήματος.

Καμία διάθεση να αλλάξει στάση δεν δείχνει ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αλαφούζος, ενόψει της συνάντησης της Πέμπτης. Ο ισχυρός άνδρας της πράσινης ΠΑΕ όπως όλα δείχνουν δεν θα δώσει το παρών, καθώς δεν θέλει να κάτσει στο ίδιο τραπέζι με τον Υφυπουργό, αλλά και τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Αυτά θα συζητηθούν την Πέμπτη: οι προτάσεις, τα πρόσωπα και το όνομα-έκπληξη