Εξώδικο NOVA σε Super League

Σε παρακράτηση χρημάτων από τις ομάδες της Super League προχωρά η NOVA μετά από την αναβολή της σέντρας στο πρωτάθλημα.

Στην αντεπίθεση πέρασε η NOVA, η οποία διεκδικεί πλέον χρήματα για την αναβολή της έναρξης της Super League, κατόπιν απόφασης του υφυπουργού αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Το συνδρομητικό κανάλι που κατέχει τα δικαιώματα προβολής των αγώνων απέστειλε εξώδικη διαμαρτυρία προς τη διοίκηση του Συνεταιρισμού, θεωρώντας ότι εκείνη ευθύνεται γι' αυτήν την εξέλιξη.

Το σχετικό έγγραφο κοινοποιήθηκε σε όλα τα μέλη της λίγκας και αναφέρει ότι δεν εισακούστηκε η εισήγηση της NOVA για διακοπή των απαξιωτικών για το ποδοσφαιρικό προϊόν ανακοινώσεων και δηλώσεων.

Η θέση της εταιρίας είναι ξεκάθαρη και σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται ρητώς, η NOVA δεν πρόκειται να καταβάλει χρήματα στις ομάδες όσο εκείνες δεν εκπληρώνουν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους, δηλαδή να προσφέρουν αγώνες ποδοσφαίρου της Super League στο τηλεοπτικό κοινό.

Μάλιστα, στο έγγραφο υπογραμμίζεται ότι "επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των δικαιωμάτων της για την προάσπιση των συμφερόντων της".

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.