Η Βέροια βρήκε τον αντικαταστάτη του Βοσνιάδη, όμως δεν έχει προπονήσει ξανά στη Super League!

Το νέο της προπονητή ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα η ΠΑΕ Βέροια, ο οποίος ωστόσο θα εργαστεί για πρώτη φορά σε σύλλογο της πρώτης κατηγορίας.

Ο Θωμάς Γράφας θα είναι ο νέος προπονητής της Βέροιας. Η ομάδα της Ημαθίας ανακοίνωσε και επίσημα την πρόσληψη του Έλληνα τεχνικού, ο οποίος ξεκινάει άμεσα δουλειά.

Βέβαια ο Γράφας είναι άπειρος καθώς δεν έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ομάδα της Super League. Έχει περάσει από ΑΕΛ, Αιγάλεω, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Πιερικό και Χανιά στη Football League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η Π.Α.Ε. ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον προπονητή Θωμά Γράφα. Η οριστική συμφωνία με τον 46χρονο προπονητή επήλθε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Πρόεδρο κ. Παπαδόπουλο στην Αθήνα.

Ο Θωμάς Γράφας γεννήθηκε στην Αθήνα, στις 10 Φεβρουαρίου 1970 και έχει διατελέσει προπονητής σε ΑΕΛ, Αιγάλεω, Απόλλων Καλαμαριάς, Ηρακλή Ψαχνών, Κηφισιά, Πιερικό και Χανιά."

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!