Νέες καταγγελίες για το Ολυμπιακός - Βέροια

Αυξήθηκαν οι κατηγορούμενοι στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Στους 35 ανέρχεται πλέον ο αριθμός των κατηγορουμένων της υπόθεσης της εγκληματικής οργάνωσης.

Τελευταίος προστέθηκε στη λίστα ο Γκιγιέρμο Πέρεθ, πρώην παίκτης της Βέροιας, που απολογήθηκε στις αρχές Σεπτεμβρίου στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστή είναι κατηγορούμενος για δωροδοκία και δωροληψία για τον προ διετίας αγώνα Ολυμπιακός - Βέροια 3-0.

Κατά την απολογία του στην Ευελπίδων, ο 28χρονος μέσος του Άρη πλέον, σύμφωνα με πληροφορίες επιβεβαίωσε τις καταγγελίες των Νίκου Γεωργέα, Δημήτρη Καλαΐτζίδη και Αλέξανδρου Καλογέρη, ότι ο αγώνας ήταν χειραγωγημένος, σημειώνοντας ότι ενημερώθηκε για το γεγονός μετά από το παιχνίδι.

Η Βέροια είχε προσκομίσει στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ -απ' όπου και αθωώθηκε- επιστολή του Πέρεθ, στην οποία υποστήριζε ότι ούτε πριν ούτε κατά τη διάρκεια του αγώνα γνώριζε κάτι.

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.