Αλλαγές και νέα πρόσωπα στο Δ.Σ. της ΕΠΟ

Υπό την προεδρεία του Γιώργο Σαρρή συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ και κατανεμήθηκαν οι θέσεις του προεδρείου.

Ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας προχώρησε σε αλλαγές, αντικαθιστώντας όλα τα πρόσωπα που συμμετείχαν στο προηγούμενο προεδρείο.

Εκτός προεδρείου έμεινε ο Γιάννης Οικονομίδης, που έχασε τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, την οποία ανέλαβε ο κουμπάρος και δεξί χέρι του κ. Σαρρή, Γ. Παπακωνσταντίνου.

Επίσης έχασαν την αντιπροεδρία που είχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. οι Νίκος Ανασόπουλος και Αρης Σταθόπουλος. Στη θέση του Β' αντιπροέδρου τοποθετήθηκε ο Γ. Βούρβαχης (ΕΠΣ Χανίων) και στη θέση του Γ' αντιπροέδρου ο Δ. Γαβριηλίδης (ΕΠΣ Θράκης).

Ο επί χρόνια ταμίας της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, έχασε τη θέση την οποία κατέλαβε ο Βαγγέλης Τοπολιάτης (ΕΠΣ Βοιωτίας).

Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν την ΚΕΔ και τις άλλες επιτροπές της ΕΠΟ το ΔΣ θα συνεδριάσει την Τετάρτη (17/10).

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

"Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, όπως προέκυψε μετά τις αρχαιρεσίες της 6/10/2012 και σύμφωνα με τις διατάξεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας, υπό την προεδρία του κ. Γιώργου Σαρρή.

Ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου έκαναν αποδεκτές τις εισηγήσεις του κ. Σαρρή για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το προεδρείο της ΕΠΟ, ψηφίζοντας τους:

Ιωάννη Παπακωνσταντίνου για Αναπληρωτή πρόεδρος ΕΠΟ

Γεώργιο Βούρβαχη για Β' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ

Δαμιανό Γαβριηλίδη για Γ' Αντιπρόεδρο ΕΠΟ

Ευάγγελο Τοπολιάτη για Ταμία ΕΠΟ

Κωνσταντίνο Γκίτσιο για Αναπληρωτή Ταμία ΕΠΟ

Επίσης, ομόφωνα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αποφάσισαν την τοποθέτηση του κ. Παυσανία Παπανικολάου στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα."