Απολογείται ο Κουρίδης

Στον ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης. Διαβάστε το κατηγορητήριο.

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε το πρωί της Παρασκευής (05/06), ο Θεόδωρος Κουρίδης, για να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Το επί σειρά ετών στέλεχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση.

Κατηγορείται επίσης και για: Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και μη, κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα - Τρίτη (8-9/6) από τον ανακριτή θα περάσουν οι παίκτες παίκτες της Βέροιας και ο Γιώργος Σαρρής.

Longread

Οι 11 κορυφαίοι Βραζιλιάνοι της Ελλάδας

Το Contra.gr επέλεξε και σας παρουσιάζει τους 11 καλύτερους Βραζιλιάνους που έχουν αγωνιστεί στην Ελλάδα. Χωρίς σύστημα, με τον Πάουλο Κάμπος στον πάγκο! Ψηφίστε τον κορυφαίο κατά τη γνώμη σας!