Απολογείται ο Κουρίδης

Στον ειδικό ανακριτή για θέματα διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη, βρίσκεται από το πρωί της Παρασκευής ο επί σειρά ετών νομικός σύμβουλος της ΕΠΟ, Θεόδωρος Κουρίδης. Διαβάστε το κατηγορητήριο.

Το κατώφλι της Ευελπίδων πέρασε το πρωί της Παρασκευής (05/06), ο Θεόδωρος Κουρίδης, για να απολογηθεί στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη.

Το επί σειρά ετών στέλεχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατηγορείται για συγκρότηση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ηθική αυτουργία σε απάτη κατά συναυτουργία και κατ εξακολούθηση.

Κατηγορείται επίσης και για: Απόπειρα εκβίασης κατά συναυτουργία και μη, κατ εξακολούθηση και κατά συναυτουργία δωροδοκία-δωροληψία για αλλοίωση αποτελέσματος αγώνα που περιλαμβάνεται σε στοιχηματικές διοργανώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως την άλλη εβδομάδα και συγκεκριμένα Δευτέρα - Τρίτη (8-9/6) από τον ανακριτή θα περάσουν οι παίκτες παίκτες της Βέροιας και ο Γιώργος Σαρρής.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.