Η ανακοίνωση του Εργοτέλη για τον Γκώνια δεν είχε λόγια, αλλά στοιχεία

Σε μια πρωτότυπη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ Εργοτέλης μετά την σκληρή κριτική που δέχεται ο προπονητής της ομάδας, Τάκης Γκώνιας. Έτσι, μετά την ήττα από τα Τρίκαλα, αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση, χωρίς περιττά λόγια, αλλά με γραφήματα για να στηρίξει τον κόουτς (PHOTOS).

Στην Κρήτη γίνεται μεγάλη κουβέντα για την παρουσία του Τάκη Γκώνια στην τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη και τα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας παρά το, κατά γενική ομολογία, ωραίο ποδόσφαιρο που παίζει.

Η διοίκηση στηρίζει τον Ελληνα προπονητή, παρά τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ ο ίδιος κάθε φορά που στέκεται απέναντι σε δημοσιογράφους υπογραμμίζει το στόχο του που δεν είναι άλλος από το να δημιουργήσει μία ομάδα που θα μάθει να παίζει ποδόσφαιρο ακόμα κι αν χρειάζεται να θυσιάζει τα αποτελέσματα (και κάποιες φορές κοντράρεται ανοιχτά με τους εκπροσώπους του Τύπου).

 

Μέχρι στιγμής ο Εργοτέλης βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας (την Κυριακή ηττήθηκε εντός έδρας από τα Τρίκαλα), το μέλλον στη Football League είναι αβέβαιο, ωστόσο η ΠΑΕ βρήκε ένα πρωτότυπο τρόπο να στηρίξει τον Γκώνια, αλλά και το πλάνο του.

 

Τι έκανε; Παρέθεσε πίνακες, στατιστικά και ανάλυση των αγώνων -και δη αυτού απέναντι στα Τρίκαλα- για να δείξει την ανωτερότητα της κρητικής ομάδας, το επιθετικό ποδόσφαιρο που παίζει και να προβάλει τη νοοτροπία που έχει περάσει στην ομάδα ο προπονητής της.

Αν μη τι άλλο μία πρωτότυπη κίνηση από τον ηρακλειώτικο σύλλογο.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.