Δέλλας: "Επαγγελματική δουλειά για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν"

Ο Τραϊανός Δέλλας παραδέχθηκε ότι η ομάδα του έκανε λάθη στο παιχνίδι με τον Ηρόδοτο, ωστόσο εξέφρασε την αισιοδοξία του για το μέλλον τονίζοντας ότι "δουλεύουμε επαγγελματικά για να πάμε την ΑΕΚ εκεί που ήταν".

Ο τεχνικός της Ένωσης, εξάλλου, άφησε αιχμές για το σύλλογο της Αλικαρνασσού, καθώς και το διαιτητή της αναμέτρησης για το γεγονός ότι "έγινε ένα αντιαθλητικό παιχνίδι".

Οι δηλώσεις του Τραϊανού Δέλλα: "Η ψυχολογία της ομάδας ξέρουμε ποια είναι και ποιος είναι ο στόχος. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Σεβόμαστε τους πάντες που παίζουν ποδόσφαιρο. Σήμερα αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που προσπαθεί να πάρει βαθμούς. Πρέπει να φύγουμε γρήγορα από την κατηγορία. Και αυτό θα γίνει με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο.

"Είχα πει στο Μενίδι πως μ’ αυτές τις εμφανίσεις δεν θα ανέβουμε και παρεξηγήθηκα. Η ομάδα θα ανέβει και είναι σίγουρο. Αλλά όταν δίνεις δικαιώματα, γίνεται αυτό που έγινε σήμερα, με τους αντιπάλους μας να νομίζουν πως θα παίξουν το ματς της ζωής τους απέναντι στην ΑΕΚ. Η ομάδα σήμερα έπαιξε ποδόσφαιρο, είμαι ικανοποιημένος. Λάθη πάντα γίνονται. Αλλά τα λάθη πρέπει να διορθώνονται. Τα παιδιά σήμερα κάτι μου έδειξαν.

Έδειξαν την νοοτροπία τους. Εμείς εκπροσωπούμε την ΑΕΚ και σεβόμαστε τους πάντες. Αλλά θα πρέπει να μας σέβονται. Γιατί τις προηγούμενες μέρες, κάποιοι από τον Ηρόδοτο δημιούργησαν κλίμα πως θα έπαιζαν μ’ ένα χωριό. Η ΑΕΚ είναι μια τεράστια ομάδα. Και πρέπει να την σέβονται. Και αν κάποιοι έχουν λίγους οπαδούς, η ΑΕΚ έχει εκατομμύρια οπαδούς. Εμείς είμαστε επαγγελματίες, δουλεύουμε επαγγελματικά και θέλουμε να πάμε την ομάδα εκεί που ήταν. Όλες οι ομάδες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τα δικά μας λάθη.

Αυτά τα λάθη προσπαθούμε να διορθώσουμε. Σήμερα έγιναν λάθη, το παιχνίδι πήγε στην δύναμη, έγινε αντιαθλητικό παιχνίδι που ο διαιτητής το επέτρεψε. Αλλά θα πρέπει να το ξεπεράσουμε και αυτό. Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η ιστορία της. Και αυτό κάνει την ομάδα μεγάλη. Και γι αυτό μίλησα για τον σεβασμό. Ο κόσμος θα είναι πάντα μαζί μας".

Κολιτσιδάκης: "Πιο δίκαιη η ισοπαλία"

Ο Θανάσης Κολιτσιδάκης, από την πλευρά του, συνεχάρη τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, ενώ υποστήριξε ότι "το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία".

Ο τεχνικός του Ηροδότου δήλωσε: "Η ΑΕΚ είναι μια μεγάλη ομάδα αλά πιστεύω ότι στο σημερινό παιχνίδι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου γιατί από ένα σημείο κατάλαβαν ότι μπορούσαν να κερδίσουν το παιχνίδι και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Γιατί πράγματι πιστεύω ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δε θα μιλήσω για τη διαιτησία, μόνος μου τα λέω, μόνος μου τα ακούω. Δεν αξίζει τον κόπο. Δείξαμε με την εμφάνισή μας όμως ότι μπορούσαμε να είμαστε εμείς οι νικητές".