Παίκτης της ΑΕΚ ο Κολοβέτσιος

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος ταξίδεψε στην Αθήνα, συζήτησε με την ΑΕΚ και συμφώνησε να φορέσει τη φανέλα της από το καλοκαίρι και μέχρι το 2017.

Ειδική άδεια από τον ΠΑΣ Γιάννινα για να ταξιδέψει στην Αθήνα πήρε τη Δευτέρα ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Ο 22χρονος (16/10/1991) Θεσσαλός στόπερ συναντήθηκε με ανθρώπους της ΑΕΚ και συμφώνησε να φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα από το προσεχές καλοκαίρι και μέχρι το 2018. Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στις 19:30, πήρε το αεροπλάνο της επιστροφής για τα Ιωάννινα για να ενσωματωθεί ξανά με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το ερώτημα αφορά πλέον το οικονομικό κομμάτι της μεταγραφής, αφού ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε ρήτρα στον νεαρό αμυντικό ύψους 250.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΚ κάλυψε ένα μέρος της ρήτρας και το υπόλοιπο ποσό αναμένεται να καλυφθεί με ποσοστό μεταπώλησης.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος είναι "πουλέν" του Γιώργου Δώνη, ο οποίος τον είχε ξεχωρίσει όταν ήταν στον πάγκο της ΑΕΛ. Ο παίκτης άρχισε την επαγγελματική του καριέρα στους Θεσσαλούς το 2009 και έμεινε εκεί για τρία χρόνια με 43 συμμετοχές και 2 γκολ. Στη συνέχεια πήρε μεταγραφή στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κολοβέτσιος είναι βασικό στέλεχος του ΠΑΣ και στο εφετινό πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί ως βασικός και στους 20 αγώνες της Superleague.