Δεν "πέταξε" για Θεσσαλονίκη ο Σιδηρόπουλος

Αμφίβολη είναι η παρουσία του Τάσου Σιδηρόπουλου στο ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, καθώς λόγω προβλήματος στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ο Έλληνας διαιτητής δεν μπόρεσε να ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Την Τετάρτη (23/9, 20.30) ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν στη Super League και η ΚΕΔ έχει ορίσει για διαιτητή τον Τάσο Σιδηρόπουλο του συνδέσμου Δωδεκανήσων.

Ο Έλληνας ρέφερι ωστόσο, δεν "πέταξε" για Θεσσαλονίκη, αφού εξαιτίας ενός προβλήματος στο αεροδρόμιο της Ρόδου έμεινε στο νησί και ως εκ τούτου η παρουσία του στο ντέρμπι είναι αμφίβολη.

Η ΚΕΔ βρίσκεται σε αναμονή και είναι έτοιμη για κάθε ενδεχόμενο για το ποιος θα σφυρίξει το ματς. Ο Ανδρέας Παππάς έχει οριστεί ως 4ος διαιτητής και είναι πιθανό να σφυρίξει το ματς, διαφορετικά μπορεί να οριστεί την τελευταία στιγμή κάποιος άλλος διαιτητής.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.