Γεωργάτος στο Contra.gr: "Ήταν πάνω από τα όνειρά μου η μεταγραφή στην Ίντερ"

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος βρίσκεται στο Ηράκλειο προκειμένου να τεθεί αντιμέτωπος με την Εθνική του 2004 ως μέλος της ομάδας βετεράνων της Ίντερ. Ο παλαίμαχος άσος μίλησε στην κάμερα του Contra.gr σχολιάζονται το σημερινό φιλανθρωπικό φιλικό και όχι μόνο.

Ο Γρηγόρης Γεωργάτος που βρίσκεται στο Ηράκλειο για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα (για το σύλλογο όραμα ελπίδας) μεταξύ της Εθνικής του 2004 και ομάδας επίλεκτων βετεράνων της Ίντερ, μίλησε στην κάμερα του Contra.gr για το αποψινό ματς, ενώ αναφέρθηκε και στα όσα είχε ζήσει στον ιταλικό σύλλογο.

Ο παλαίμαχος διεθνής Έλληνας άσος που είχε δύο θητείες τη διάρκεια της καριέρας του με τη φανέλα της Ίντερ, μιλά για το όνειρο να φορέσει τη φανέλα των "νεαρατζούρι", τονίζει ότι δύσκολα θα αναλάμβανε κάποιο πόστο στην ιταλική ομάδα, ενώ αποκαλύπτει ότι όποτε του έχει ζητηθεί έχει προσφέρει τη βοήθειά του στην ομάδα.

Όσο για τα προγνωστικά του για το σημερινό ματς, αποφεύγει να απαντήσει...

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.