Ήταν... ιωαννιδική η αντίδραση Σαββίδη

Κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τον δικαστή Καποδίστρια, ο Μάκης Γκαγκάτσης παρομοίασε μία κίνηση του Ιβάν Σαββίδη με αυτή που συνήθιζε ο "ξανθός" του ελληνικού μπάσκετ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Η ακροαματική διαδικασία για όσα έγιναν στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ στην Τούμπα έχει τα πάντα. Από ποδόσφαιρο μέχρι και... μπάσκετ!

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του αντιπροέδρου των "ασπρόμαυρων" Μάκη Γκαγκάτση από τον δικαστή Σπύρο Καποδίστρια, η συζήτηση πήγε στον Ιβάν Σαββίδη κι αν έβγαλε το σακάκι του για να επιδείξει το όπλο που είχε στη ζώνη του επίτηδες: "Δεν ήθελε να επιδείξει το όπλο του. Λογικά το ξέχασε, το είχε απλά στη ζώνη του και δεν έκανε κάποια κίνηση..."

Δεν έμεινε όμως μόνο εκεί ο Μάκης Γκαγκάτσης παρομοιάζοντας το... σακάκι του προέδρου του ΠΑΟΚ με αυτό του Γιάννη Ιωαννίδη όταν προπονητής και συνήθιζε να το βγάζει στις στιγμές που εκνευριζόταν: "Από αγανάκτηση και έξαψη έβγαλε το σακάκι του, όχι για να κάνει επίδειξη του όπλου. Το έχουμε δει και άλλες φορές στον αθλητισμό. Ο κ. Ιωαννίδης στο μπάσκετ έχει βγάλει το σακάκι του από αγανάκτηση για διαιτητική απόφαση."

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.