Γιατί δεν ανησυχεί το Υπουργείο για την FIFA

H...ενόχληση από την FIFA την Παρασκευή βρήκε το Υπουργείο Αθλητισμού σε εγρήγορση. Ποιες είναι οι πρώτες γραμμές άμυνας.

Η ψυχραιμία με την οποία το υπουργείο υποδέχθηκε την είδηση των...συστάσεων της FIFA για τη ματαίωση του Κυπέλλου έχει την εξήγησή της.

Το νομικό επιτελείο του Σταύρου Κοντονή έχει προετοιμάσει ήδη τις πρώτες γραμμές άμυνας αν και περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν φτάσει στην Ελλάδα η αναμενόμενη επιστολή από την FIFA.

Πάντως, υποστηρίζεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει η προσφυγή της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η FIFA δεν χρειαζόταν να επέμβει.

Επίσης τονίζεται ότι η ΕΠΟ παρέλειψε να κάνει ενδικοφανή προσφυγή προς την υπουργική απόφαση ζητώντας την αλλαγή της ή ακόμα και την ματαίωσή και προτίμησε να προσφύγει κατευθείαν στον ΣτΕ.

Τέλος, συγκεκριμένες πηγές ανέφεραν ότι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έδωσαν τη συγκατάθεσή τους έτσι ώστε να περάσει ο νόμος που προέβλεπε-μεταξύ άλλων- και βαριές διοικητικές ποινές όπως αυτή της ματαίωσης διοργάνωσης.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.