Γιατί δεν ανησυχεί το Υπουργείο για την FIFA

H...ενόχληση από την FIFA την Παρασκευή βρήκε το Υπουργείο Αθλητισμού σε εγρήγορση. Ποιες είναι οι πρώτες γραμμές άμυνας.

Η ψυχραιμία με την οποία το υπουργείο υποδέχθηκε την είδηση των...συστάσεων της FIFA για τη ματαίωση του Κυπέλλου έχει την εξήγησή της.

Το νομικό επιτελείο του Σταύρου Κοντονή έχει προετοιμάσει ήδη τις πρώτες γραμμές άμυνας αν και περισσότερα θα γίνουν γνωστά όταν φτάσει στην Ελλάδα η αναμενόμενη επιστολή από την FIFA.

Πάντως, υποστηρίζεται ότι από τη στιγμή που υπάρχει η προσφυγή της ΕΠΟ στο Συμβούλιο της Επικρατείας, η FIFA δεν χρειαζόταν να επέμβει.

Επίσης τονίζεται ότι η ΕΠΟ παρέλειψε να κάνει ενδικοφανή προσφυγή προς την υπουργική απόφαση ζητώντας την αλλαγή της ή ακόμα και την ματαίωσή και προτίμησε να προσφύγει κατευθείαν στον ΣτΕ.

Τέλος, συγκεκριμένες πηγές ανέφεραν ότι τόσο η FIFA όσο και η UEFA έδωσαν τη συγκατάθεσή τους έτσι ώστε να περάσει ο νόμος που προέβλεπε-μεταξύ άλλων- και βαριές διοικητικές ποινές όπως αυτή της ματαίωσης διοργάνωσης.

Podcasts

Είναι ο Ζοζέ Σα ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.

Ζαν Πρες

Τι σημαίνει το παρατσούκλι του Ζοτς

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το απόλυτο τοτέμ των Final-4, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς που φέτος θα μετρήσει 18 συμμετοχές (σε 32 διοργανώσεις) και θυμίζει από που βγήκε και τι σημαίνει το παρατσούκλι 'Ζοτς'.