Η παγίδα για ΠΣΑΤ και ΕΣΗΕΑ

"Σε ό,τι αφορά τα θέματα Τύπου, ο κ. Βασιλειάδης ζήτησε συνάντηση με τα προεδρείο των οικείων δημοσιογραφικών Ενώσεων ΕΣΗΕΑ και ΠΣΑΤ, ώστε να ακούσει την άποψή τους και να συνυπολογίσει τις εκτιμήσεις τους, για το πώς πρέπει να αντιμετωπιστεί το ζήτημα" αναφέρει, μεταξύ άλλων, το δελτίο τύπου της ΓΓΑ την Πέμπτη.

Η συνάντηση αυτή αναμένεται να γίνει την Παρασκευή στο γραφείο του Υπουργού ο οποίος έδειξε ενδιαφέρον να δει τις δημοσιογραφικές Ενώσεις πριν λάβει οποιαδήποτε απόφαση.

Το ραντεβού όμως δεν αποκλείεται να έχει και παγίδες τόσο για την ΕΣΗΕΑ όσο και για τον ΠΣΑΤ. Και αυτό διότι δεν αποκλείεται ο Βασιλειάδης να ζητήσει ενεργοποίηση του νόμου Κοντονή για τον αθλητικό Τύπο.

Ως γνωστόν τόσο ο ΠΣΑΤ όσο και η ΕΣΗΕΑ έχουν εκφράσει σε ανύποπτη στιγμή την αντίθεσή τους στις συγκεκριμένες διατάξεις τις οποίες θεωρούν υπερβολική αυστηρές. Μένει να δούμε ποιο είναι το τελικό πλάνο του Υπουργού. 

N.Γ.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!