Νέα επιστολή Κοντονή στη FIFA. Τι ζητά από την παγκόσμια ομοσπονδία

Νέα επιστολή στη FIFA απέστειλε ο Σταύρος Κοντονής, με την οποία ζητά από την παγκόσμια ομοσπονδία ποδοσφαίρου να παρέμβει προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Νέα επιστολή Κοντονή στη FIFA. Τι ζητά από την παγκόσμια ομοσπονδία
Κοντονής ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μετά την απόφαση για αναβολή της σέντρας του νέου πρωταθλήματος της Super League, ο Σταύρος Κοντονής ζητά από τις διεθνείς ομοσπονδίες να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να παρέμβουν προκειμένου να βρεθεί λύση στο αδιέξοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο Υφυπουργός αθλητισμού μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Στο κόκκινο" και εξηγώντας τα γεγονότα που οδήγησαν στην αναβολή υποστήριξε μεταξύ άλλων: "Οχι μόνο δεν τηρήθηκαν ορισμένα πράγματα που είχαν συμφωνηθεί από την ΕΠΟ, αλλά είχαμε και ανάστροφη πορεία.

Ενώ το περσινό πρωτάθλημα εξελίχθηκε, ως προς τον πειθαρχικό έλεγχο, ομαλά ... μόλις πριν από 15-20 ημέρες, ενώ είχα αναχωρήσει για το Ρίο ... η ομοσπονδία είχε την έμπνευση να προβεί σε μία ενέργεια εκτός λογικής και νομικής βάσης: έκανε αλλαγές στη σύνθεση των οργάνων μεταθέτοντας δικαστές, με την δικαιολογία ότι... δεν της άρεσαν οι αποφάσεις που εξέδιδαν... Tο είπαν οι ίδιοι, δεν το λέω εγώ. Η ενέργεια αυτή δεν μπορούσε να περάσει απαρατήρητη ούτε από την κυβέρνηση ούτε από το νομικό κόσμο της χώρας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

ΑΝΑΒΟΛΗ: Δεν αρχίζει το πρωτάθλημα της Super League

News 24/7

24MEDIA NETWORK