Έτσι... πληρώνει ο Σαββίδης την εισβολή!

Διαβάστε πώς ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε τον Ιβάν Σαββίδη για την εισβολή του στον αγωνιστικό χώρο. Πόσα χρήματα καλείται να πληρώσει ως ποινή ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ και για πόσο καιρό του απαγορεύτηκε η είσοδος στο γήπεδο.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League, αποφάνθηκε ότι η εισβολή του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της "Τούμπας" στις καθυστερήσεις του αγώνα με την ΑΕΚ, θα πρέπει να τιμωρηθεί με πολύ βαριά "καμπάνα".

Συγκεκριμένα: "ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον Ιωάννη (Ιβάν) Σαββίδη, για την πειθαρχική παράβαση της απειλής (άρθρα 1, 5 επ., 14 παρ. 1, 2, 3 και 19 του Π.Κ. της Ε.Π.Ο.), σωρευτικώς τη χρηματική ποινή των εκατό χιλιάδων (100.000,00) ευρώ, καθώς και την πειθαρχική κύρωση της απαγορεύσεως της εισόδου του στο γήπεδο για χρονικό διάστημα τριών (3) ετών".

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.

Ζαν Πρες

Ο Γιώργος Μπόγρης ξέρει μπάσκετ

Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί στο Ζαν Πρες γιατί η έκρηξη του Γιώργου Μπόγρη δεν είναι έκπληξη. Μιλάνε το παρελθόν, οι αριθμοί και το background του διεθνούς σέντερ του Ολυμπιακού.