Παραίτηση που θα συζητηθεί πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ

Συνεχίζονται οι "ζυμώσεις" στις ΕΠΣ πριν από τις εκλογές της ΕΠΟ.

"Ακέφαλη" έμεινε η ΕΠΣ Χίου, αφού ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιώργος Φρατζέσκος, υπέβαλε την παραίτησή του τόσο από τον προεδρικό θώκο, όσο και από το ΔΣ.

Αιτία, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, οι πιέσεις που του ασκήθηκαν από ορισμένα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, με απώτερο σκοπό την επιλογή... στρατοπέδου στις επικείμενες εκλογές της ΕΠΟ.

Όπως διαφαίνεται, η πλειονότητα των μελών του ΔΣ υποστηρίζουν τη νυν διοίκηση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ωστόσο ο Φρατζέσκος πιθανόν να επέλεγε τον εκπρόσωπο της αντιπολίτευσης, Βαγγέλη Γραμμένο.

Ο ίδιος ο πρώην επικεφαλής της ΕΠΣ Χίου, τοποθετήθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό του νησιού "Αλήθεια TV": "Μετά από 12 χρόνια παρουσίας στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Χίου αναγκάζομαι να παραιτηθώ μετά από πραξικοπηματική ενέργεια ορισμένων μελών του συμβουλίου μου με ανωτέρω καθοδήγηση και απόφαση που πάρθηκε σε συγκέντρωση σε παραθαλάσσια περιοχή με σκοπό να εμποδιστώ σαν πρόεδρος να παραστώ στις εκλογές της ΕΠΟ γιατί πιθανόν θεωρήθηκε ότι δεν μπορεί να καθοδηγηθεί η ψήφος μου η οποία θα δίνονταν πάντα μόνο για το συμφέρον της ΕΠΣ Χίου και των σωματείων που την αποτελούν και όχι για ίδιο όφελος όπως ψευδώς οι ίδιοι κυκλοφόρησαν διάφορες φήμες και ανυπόστατες κατηγορίες.

"Αποχωρώντας από την ΕΠΣ Χίου θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παράγοντες όλων των σωματείων της Ένωσης μας για την καλή συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια καθώς και τους συνεργάτες μου που δουλέψαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια".

Podcasts

Ποιος θα πάρει αυτό το Champions League;

Τρεις δημοσιογράφοι του Contra.gr κλείνονται γρήγορα στο στούντιο μετά τις τελευταίες προκρίσεις στα προημιτελικά και εκτίθενται προβλέποντας την ομάδα που θα το σηκώσει στη Μαδρίτη.