ΤΡΟΜΕΡΟΣ διαιτητής: ξέχασε την κόκκινη κάρτα και έδειξε... άσπρη!

Απίστευτες στιγμές που μόνο η... ελληνική φαντασία μπορεί να πλάσει έλαβαν χώρα την Τετάρτη στο Μαρτινέγκρο στην αναμέτρηση των Νέων Εργοτέλη και Νέων Χερσονήσου για το κύπελλο ΕΠΣΗ.

Ο αμυντικός της Χερσονήσου μετά από σκληρό μαρκάρισμα σε ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη αντικρίζει την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, η οποία ήταν η δεύτερη και σήμαινε αποβολή. Έλα, όμως, που ο ρέφερι είχε ξεχάσει την κόκκινη κάρτα στα αποδυτήρια!

Ο ποδοσφαιριστής της Χερσονήσου δεν δεχόταν να αποχωρήσει αν δεν δει την κόκκινη κάρτα, ο διαιτητής του έδειχνε τη... σφυρίχτρα και τελικά χρησιμοποιήθηκε μία αυτοσχέδια κάρτα. Και πάλι, όμως, μπάχαλο τα έκανε ο διαιτητής του αγώνα, αφού η συγκεκριμένη κάρτα από τη μία πλευρά ήταν άσπρη και από την άλλη κόκκινη. Ναι, καλά σκεφτήκατε.

Του έδειξε την άσπρη πλευρά με αποτέλεσμα να ξεκαρδιστούν όλοι στα γέλια. Με τα πολλά, ο παίκτης των φιλοξενούμενων αντίκρισε τελικά την κόκκινη και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ:

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...