Εξετάζει το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας ο εισαγγελέας!

Με εισαγγελική εντολή εξετάζεται πλέον και η ανθρωποκτονία ως πιθανή αιτία θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, παρά τις αρχικές εκτιμήσεις για παθολογικά αίτια.

Σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, ο εισαγγελέας ανακοίνωσε την διεξαγωγή περαιτέρω έρευνας αναφορικά με τα αίτια θανάτου του Νταβίντε Αστόρι, χωρίς μάλιστα να αποκλείει ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας!

Αυτό βέβαια μπορεί να σημαίνει πολλά μπορεί να μην σημαίνει και τίποτα και να πρόκειται απλώς για μια τυπική διαδικασία.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο ξαφνικός θάνατος του Αστόρι οφείλεται σε ανακοπή καρδιάς. Τα πράγματα όμως θα γίνουν πιο ξεκάθαρα έπειτα από τις απαραίτητες τοξικολογικές εξετάσεις και τη νεκροψία.

"Έχουμε ξεκινήσει την απαραίτητη έρευνα ώστε να εξεταστεί το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας. Θα γίνει η αυτοψία και θα μπορέσουμε να έχουμε περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή μας" ανέφερε ο επικεφαλής της εισαγγελίας του Ούντινε, Αντόνιο ντε Νικολό στο Rai.

Όλα τα στοιχεία της υπόθεσης θα παραδοθούν στον εισαγγελέα, ενώ αναμένεται να συγκεντρωθούν οι καταθέσεις τόσο των ποδοσφαιριστών των "βιόλα", όσο και των υπαλλήλων του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η ομάδα.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!