Η "Gazzetta dello Sport" έβαψε την μοϊκάνα του Ναϊνγκολάν στα χρώματα της νέας του ομάδας!

Ο Κώστας Μανωλάς υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την Ρόμα όμως δεν συμβαίνει το ίδιο και με τον συμπαίκτη του Ρατζά Ναϊνγκολάν που όλα δείχνουν πως αποχωρεί από το "Ολίμπικο" με προορισμό το... Μιλάνο! Η "Gazzetta dello Sport" πήρε μάλιστα την πρωτοβουλία να τον παρουσιάσει με νέα μοϊκάνα στα χρώματα της... επόμενης ομάδας του!

Με την Ρόμα "δέθηκε" πολύ από το 2014 και μετά που μετακόμισε στην Ρώμη από το Κάλιαρι όμως φαίνετα πως ο κύκλος του Ρατζά Ναϊνγκολάν στους πρωτευουσιάνους κλείνει και τον περιμένει μία νέα πρόκληση στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Η Ίντερ του πρώην προπονητή του στην Ρόμα, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τον πολιορκεί στενά εδώ και αρκετούς μήνες και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα αυτό το φλερτ καταλήγει σε γάμο, με τους "νερατζούρι" να αποσπούν το "si" του Βέλγου άσου και να έρχονται σε αρχική συμφωνία με την Ρόμα.

 

"Ο Ναϊνγκολάν είναι έτοιμος για τον Σπαλέτι και τώρα η Ρόμα περιμένει την επίσημη πρόταση της Ίντερ για να ολοκληρωθεί το deal για τον "Νίντζα", αναφέρει η "Corriere dello Sport" την ώρα που η εφημερίδα "Libero" υπογραμμίζει πως η Ίντερ προσέφερε στους Ρωμαίους το ποσό των 29.000.000 ευρώ μαζί με τον νεαρό Τζανιόλο.

Από την πλευρά της η η "Gazzetta dello Sport" έχει τίτλο στο σημερινό της πρωτοσέλιδο "Ο  Νίντζα λέει το ναι στην Ίντερ", με τον Ναϊνγκολάν να παρουσιάζεται με μπλε και μαύρη μοϊκάνα, στα χρώματα δηλαδή των Μιλανέζων!