ΜΑΓΚΑΣ Ικάρντι, πραγματοποίησε το όνειρο ενός μικρού φαν του!

Ο Μάουρο Ικάρντι δεν αγωνίστηκε απέναντι στην Έμπολι όμως ακόμα και από τις εξέδρες έκανε πραγματικότητα το όνειρο ενός φαν του. Διαβάστε το story.

ΜΑΓΚΑΣ Ικάρντι, πραγματοποίησε το όνειρο ενός μικρού φαν του!

Τι πρέπει να κάνει ένας πιστός φίλος της Ίντερ όταν ο γιος του, που έχει για ποδοσφαιρικό του ήρωα τον Μάουρο Ικάρντι, του ζητάει να αγοράσει δύο εισιτήρια για να δουν διά ζώσης τον Αργεντινό στράικερ; Μα φυσικά να του εκπληρώσει την επιθυμία!

Αυτό ακριβώς έκανε και ο πατέρας της ιστορίας που σας εξιστορούμε, μόνο που για κακή του τύχη αγόρασε μεν δύο εισιτήρια για τον εντός έδρας αγώνα με την Έμπολι αλλά ο Ικάρντι τέθηκε νοκ-άουτ λόγω τιμωρίας του επιβλήθηκε (2 αγωνιστικές) για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με την Γιουβέντους.

Τότε όμως ο φίλος της Ίντερ δεν πέταξε λευκή πετσέτα αλλά έκανε κάτι που ουδείς μπορούσε να φανταστεί: απευθύνθηκε μέσω Twitter στην σύντροφο του Ικάρντι, Γουάντα Νάρα!

"Δυστυχώς ξέρουμε πως το πεπρωμένο γράφτηκε αλλά σας ζητάω αν είναι δυνατόν να πραγματοποιήσουμε το όνειρο του γιου μου με κάποιο τρόπο.. το όνειρο ενός παιδιού 7ετών που βλέπει τον Μάουρο ως τον μοναδικό του ήρωα.

Μιλάει για τον Μάουρο 24 ώρες το 24ωρο και το να μην μπορέσει να τον δει από κοντά μου ραγίζει την καρδιά. Σας ζητώ βοήθεια. Ευχαριστώ από καρδιάς και συγγνώμη για την ενόχληση.

Ένας πατέρας που πιστεύει στα όνειρα", έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό της Γουάντα Νάρα στο Twitter και η ευχή του δεν άργησε να γίνει πράξη.

Ο Μάουρο Ικάρντι παρακολούθησε το ματς της Ίντερ με την Έμπολι δίπλα δίπλα με τον 7χρονο φαν του και μαζί πανηγύρισαν τα γκολ της νίκης των Έντερ και Καντρέβα. Γιατί -ευτυχώς- κάποιες φορές τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα.

"Μερικές φορές μία χειρονομία είναι πολύ σημαντικότερη από ένα γκολ. Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου που κάνατε πραγματικότητα ένα όνειρο. Είστε υπέροχοι", έγραψε ο πατέρας στον λογαριασμό του στο Twitter μετά το ματς.

News 24/7

24MEDIA NETWORK