Σπαλέτι για δύο χρόνια με σούπερ συμβόλαιο!

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε δώσει εδώ και μέρες τα χέρια με την Ίντερ και την Παρασκευή οι "νερατζούρι" επισημοποιήσαν τη συνεργασία των δύο πλευρών για τα επόμενα δύο χρόνια.

Roma coach Luciano Spalletti smiles prior to an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno)
Roma coach Luciano Spalletti smiles prior to an Italian Serie A soccer match between Inter Milan and Roma, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Feb. 26, 2017. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ έχει πλέον νέο αφεντικό στον πάγκο και αυτός θα είναι -όπως είχαν προαναγγείλει εδώ και αρκετές ημέρες τα ιταλικά ΜΜΕ- ο Λουτσιάνο Σπαλέτι. Ο 58χρονος τεχνικός είχε κάνει πριν λίγες ημέρες ταξίδι στην Κίνα όπου συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη των Μιλανέζων, Ζανγκ, και κατέληξαν στο πλάνο για την νέα Ίντερ, με τους "νερατζούρι" να ανακοινώνουν επίσημα το απόγευμα της Παρασκευής την έναρξη συνεργασίας μαζί του.

Σπαλέτι για δύο χρόνια με σούπερ συμβόλαιο!

Ο Σπαλέτι υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας και η παρουσίασή του στους εκπροσώπους του Τύπου θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη (14/6) ενώ στις 3 Ιουλίου θα έχει την πρώτη του προπόνηση με τη νέα του ομάδα. Όσον αφορά στο συμβόλαιό του, η Ίντερ δεν έδωσε στη δημοσιότητα κάποιο στοιχείο αναφορικά με το οικονομικό σκέλος της συμφωνίας, με τα ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα να αναφέρουν πάντως ότι ο Σπαλέτι θα αμείβεται με 4.000.000 ευρώ το χρόνο από τους Μιλανέζους.

Σπαλέτι για δύο χρόνια με σούπερ συμβόλαιο!

Photo Credits: AP Photo/Luca Bruno

"Καθημερινή LIVE ενημέρωση για ότι μεταγραφική είδηση "σκάει" σε Ελλάδα και Ευρώπη, καθώς και παρασκήνια, tweets, δημοσιεύματα, ειδήσεις στο All About Transfers του Contra.gr. "

News 24/7

24MEDIA NETWORK