Αποκάλυψη Ιγκουαΐν για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που ξεπέρασε

Συνέντευξη στην εφημερίδα "Corriere dello Sport" παραχώρησε ο Γκονσάο Ιγκουαΐν και μίλησε για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε σε νεαρή ηλικία.

Ο Αργεντινός ανέφερε στην ιταλική εφημερίδα για τη μηνιγγίτιδα που πέρασε: "Μου το είπε η μητέρα μου πριν από μερικά χρόνια. Την ευχαριστώ που έκανε ό,τι έπρεπε για να με κρατήσει στη ζωή. Αυτή και ο πατέρας μου ενήργησαν γρήγορα, προκειμένου να λάβω την απαραίτητη φροντίδα. Χάρη σε αυτούς είμαι εδώ. Νομίζω ότι οι άνθρωποι που περνούν κάτι σοβαρό στη ζωή τους, δίνουν ακόμα μεγαλύτερη αξία στη ζωή".

Ο 29χρονος στράικερ ανέφερε πως "το όνειρό μου ήταν να γίνω επαγγελματίας ποδοσφαιριστής. Έγινα, αλλά δεν έχω σταματήσει να έχω όνειρα. Ο πατέρας μου μού έμαθε να τρέφω σεβασμό σε όλους. Η μητέρα μου είναι ζωγράφος και μου δίδαξε να έχω πάθος σε ό,τι κάνω".

Θυμήθηκε παράλληλα και τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα: "Ξεκίνησα να παίζω σε ηλικία 5-6 ετών. Μεγάλωσα σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια. Ο πατέρας μου Χόρχε ήταν αμυντικός στη Ρίβερ Πλέιτ και στη Μπόκα Τζούνιορς".

Αναφέρθηκε και στο πέρασμά του από τη Νάπολι, για την οποία σημείωσε: "Θα της είμαι πάντα ευγνώμων. Ήταν η μόνη που με ήθελε τόσο όταν αποχωρούσα από τη Ρεάλ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτά τα υπέροχα χρόνια. Υπάρχουν άνθρωποι εκεί που με αγαπούν, αλλά και άλλοι που με μισούν. Είμαι όμως επαγγελματίας. Έκανα την καλύτερη επιλογή, αν και ήταν πολύ δύσκολη απόφαση".

AP Photo/Claude Paris

Podcasts

Οι 2 Κοντροί #4: Προκρίνεται ο Ολυμπιακός;

Γιάννης Φιλέρης και Θανάσης Κρεκούκιας αφήνουν για λίγο στην άκρη τους τσακωμούς στον αέρα των '2 Κοντρών' και αναλύουν τις πιθανότητες του Ολυμπιακού για την πρόκριση στο παγωμένο Κίεβο.