Ικανή για "δυναστεία" η νέα Γιουβέντους με τέτοια 11αδα!

Παραμένει άγνωστο αν η Γιουβέντους έχει ολοκληρώσει τις μεταγραφές της για το καλοκαίρι, αλλά αυτή η ομάδα φέτος δείχνει ικανή να φτάσει στην πολυπόθητη κατάκτηση του Champions League. Δεν διαθέτει μία απλά εντυπωσιακή 11αδα, αφού και οι... ρεζέρβες λάμπουν από ποιότητα. Τυχερός ο Αλέγκρι (PHOTO).

Εφέτος η Γιουβέντους δεν έμεινε στα λόγια...

Έχασε τον Τζίτζι Μπουφόν, τον φυσικό της ηγέτη, ωστόσο "απάντησε" με εντυπωσιακές μεταγραφές. Ο Μάσιμο Αλέγκρι στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές του ρόστερ "κόλλησε" μερικούς ακόμη με το αποτέλεσμα να είναι... τρομακτικό, σαν θρίλερ που κερδίζει ο κακός!

Οι αποδείξεις, βέβαια, έρχονται στο χορτάρι και στο τέλος της χρονιάς όταν τα μεγάλα κλαμπ κάνουν... ταμείο.

Η "Μεγάλη Κυρία" έβγαλε πολλά από τα δικά της ταμεία και περιμένει επιστροφή. Ποια θα είναι αυτή; Σίγουρα, πάντως, όχι μόνο το πρωτάθλημα.

Οι διοικούντες την ομάδα έχουν συνηθίσει το συγκεκριμένο τρόπαιο, το Champions League είναι αυτό που τους "καίει". Αν το σύνολο του Αλέγκρι είναι τόσο εντυπωσιακό στο γήπεδο όσο στη... φωτογραφία παρακάτω, τότε στο Τορίνο δεν αποκλείεται να πανηγυρίσουν την κούπα με τα "μεγάλα αυτιά".

Εσείς τι λέτε;

 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.