Μπορεί και έξι μήνες εκτός ο Λιχτστάινερ

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες την Παρασκευή μιλούσαν για απουσία ενός μήνα, ο Στέφαν Λιχτστάινερ δεν αποκλείεται τελικά να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα εξάμηνο!

Ο Ελβετός δεξιός μπακ της Γιουβέντους, ο οποίος υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία (με καθετήρα κατάλυσης) για να ξεπεράσει το πρόβλημα καρδιακών αρρυθμιών που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή για να επιστρέψει όπως τουλάχιστον τόνισε ειδικός στην "Corriere dello sport".

O ειδικός καρδιολόγος Μπρούνο Κάρου ήταν σαφής: "Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι πρέπει να περάσουν έξι μήνες πριν επιστρέψει ο παίκτης στο γήπεδο. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα του και αν η αρρυθμία τελικά εξαφανιστεί.

Πρέπει επίσης να πούμε ότι το 8% των επεμβάσεων τέτοιου είδους τελικά δεν πετυχαίνουν και σ' αυτήν την περίπτωση χρειάζεται νέα επέμβαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα επιστρέψει αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπομονή". 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!