Μπορεί και έξι μήνες εκτός ο Λιχτστάινερ

Παρά το γεγονός ότι οι πληροφορίες την Παρασκευή μιλούσαν για απουσία ενός μήνα, ο Στέφαν Λιχτστάινερ δεν αποκλείεται τελικά να μείνει εκτός δράσης ακόμα και για ένα εξάμηνο!

Ο Ελβετός δεξιός μπακ της Γιουβέντους, ο οποίος υποβλήθηκε σε επεμβατική θεραπεία (με καθετήρα κατάλυσης) για να ξεπεράσει το πρόβλημα καρδιακών αρρυθμιών που αντιμετωπίζει, θα πρέπει να κάνει αρκετή υπομονή για να επιστρέψει όπως τουλάχιστον τόνισε ειδικός στην "Corriere dello sport".

O ειδικός καρδιολόγος Μπρούνο Κάρου ήταν σαφής: "Το πρωτόκολλο αναφέρει ότι πρέπει να περάσουν έξι μήνες πριν επιστρέψει ο παίκτης στο γήπεδο. Πρέπει να δούμε πως θα αντιδράσει το σώμα του και αν η αρρυθμία τελικά εξαφανιστεί.

Πρέπει επίσης να πούμε ότι το 8% των επεμβάσεων τέτοιου είδους τελικά δεν πετυχαίνουν και σ' αυτήν την περίπτωση χρειάζεται νέα επέμβαση. Σε κάθε περίπτωση πάντως θα επιστρέψει αλλά θα χρειαστεί να κάνει υπομονή". 

Podcasts

Ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο;

Η επικείμενη μεταγραφή του Εντέν Αζάρ στη Ρεάλ Μαδρίτης και του Αντουάν Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα εξετάζονται από το Pod-όσφαιρο, που απαντά στο αν ο Ζοζέ Σα είναι ο νέος Ρομπέρτο του Ολυμπιακού.