Ρονάλντο, θρησκεία και στην... Φινλανδία!

Η ποδοσφαιρική υστερία που επικρατεί για τον Κριστιάνο Ρονάλντο δεν έχει σαρώσει μόνο την Ιταλία αλλά και χώρες που δεν μπορείτε να φανταστείτε. Τρανό Παράδειγμα η Φινλανδία!

Ρονάλντο, θρησκεία και στην... Φινλανδία!

Ο τυφώνας "Κριστιάνο Ρονάλντο" δεν σαρώνει μόνο το Τορίνο (ελέω Γιουβέντους) και όλη την ποδοσφαιρική Ιταλία αλλά και άλλα μέρη της Ευρώπης, που ο ανθρώπινος νους δύσκολα μπορεί να τα συλλάβει...

Ένα από αυτά είναι και η Φινλανδία καθώς, όσο και αν φαντάζει απίστευτο, από τώρα και για τα επόμενα τρία χρόνια οι φίλαθλοι σε αυτή τη χώρα της Βόρειας Ευρώπης θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν τηλεοπτικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ.

Ρονάλντο, θρησκεία και στην... Φινλανδία!

Πώς; Χάρη στην πλατφόρμα "Ruutu" (ιδιοκτησίας του τέταρτου εθνικού καναλιού Nelonen) που ανακοίνωσε πως απέκτησε τα δικαιώματα για τους αγώνες της Serie A για τα τρία επόμενα χρόνια, με το μόνο σίγουρο να είναι πως θα μεταδοθούν τηλεοπτικά όλα τα ματς της Γιουβέντους ελέω Κριστιάνο Ρονάλντο!

Μέχρι πρότινος η Serie A προβαλλόταν στην Φινλανδία από το "VeikkausTV", της υπηρεσίας streaming της στοιχηματικής εταιρίας που αποτελεί μονοπώλιο του κράτους, που όμως προσέφερε υπηρεσίες streaming χαμηλής ποιότητας.

Τώρα όμως η πλατφόρμα Ruutu ετοιμάζεται για υπηρεσίες υψηλότερης ποιότητας και το πρώτο "δώρο" στο κοινό θα είναι η πρεμιέρα της Serie A με το παιχνίδι Κιέβο Βερόνα-Γιουβέντους: εκεί που απέναντι στον Κριστιάνο Ρονάλντο θα βρεθεί και ο άσος της εθνικής Φινλανδίας, Περπερίμ Χετεμάι...

News 24/7

24MEDIA NETWORK