Το'πε και το κανε: 140 χιλιόμετρα με τα πόδια για τον Ρονάλντο!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν απωθημένο ετών για την Γιουβέντους και όταν κατάφερε να τον κάνει δικό της, ήρθε η ώρα για έναν οπαδό της να εκπληρώσει μία ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ υπόσχεση που είχε δώσει σε περίπτωση που σενάριο αυτό έπαιρνε σάρκα και οστά. Αξίζει το βραβείο της χρονιάς...

Η διοίκηση της Γιουβέντους και ο πρόεδρός της Αντρέα Ανιέλι προσωπικά "έβαλαν πλάτη" για να ντύσουν στα ασπρόμαυρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέροντάς του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο και αυτό που "κατάφεραν" ήταν να κάνουν έναν οπαδό των "μπιανκονέρι" να... ξεποδαριαστεί για να τιμήσει μία υπόσχεση που είχε δώσει!

"Εάν αποκτήσουμε στα αλήθεια τον Κριστιάνο Ρονάλντο, υπόσχομαι να πάω στο Τορίνο με τα πόδια". Τάδε έφη Φαμπρίτσιο Αντζελίνι, με τον εν λόγω φανατικό τιφόζο της "βέκια σινιόρα" να κάνει πράξη την υπόσχεσή του, διανύοντας 140 χιλιόμετρα με τα πόδια για να φτάσει από το Βαρέζε όπου διαμένει μέχρι το Τορίνο!

"Είναι μία κουραστική και επίπονη πρόκληση σε μία εβδομάδα με θερμοκρασίες ρεκόρ όμως ένας Γιουβεντίνος τηρεί πάντα τις υποσχέσεις του και η άφιξη ενός πρωταθλητή όπως του Πορτογάλου ήταν ένα όνειρο για όλους εμάς τους οπαδούς αλλά και το ιταλικό ποδόσφαιρο", δήλωσε ο Αντζελίνι, που χρειάστηκε συνολικά τρεις ημέρες για να ολοκληρώσει την αποστολή του.

Έφυγε από το σπίτι του στις 31 Ιουλίου και την πρώτη ημέρα διένυσε 38 χιλιόμετρα, την πρώτη μέρα του Αυγούστου "κατάπιε" άλλα 52 χιλιόμετρα, ενώ άλλα τόσα χιλιόμετρα κάλυψε και στις 2 Αυγούστου μέχρι να φτάσει στο "Allianz Stadium"!

Εκεί φυσικά έβγαλε αρκετές φωτογραφίες κρατώντας με χάρη και καμάρι τη φανέλα της Γιουβέντους, με την ιστορία του να κάνει το γύρο του κόσμου μέσω των ιταλικών ΜΜΕ! Μεγάλη η χάρη σου Κριστιάνο Ρονάλντο...

 

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!