Εριξαν την τιμή, ζητούν μόνο... 120.000.000 ευρώ!

Όποιος πρόλαβε τον... Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είδε κυρίες και κύριοι γιατί η Λάτσιο αποφάσισε να ρίξει την τιμή του Σέρβου χαφ, καθώς με τα πρώτα λεφτά που ζητούσαν οι διοικούντες άπαντες είχαν μείνει στο... εξετάζω, αλλά δεν πλησιάζω.

Τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από εκεί στη Λάτσιο και είδαν ότι με 150.000.000 ευρώ και οι πιο τολμηρές ομάδες στις μεταγραφές τους δύσκολα θα έκαναν κίνηση για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Ιταλικό δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει πως ο "νέος Ζιντάν" δεν κοστίζει πλέον όσο το προαναφερθέν ποσό, καθώς η τιμή του αποφασίστηκε να πέσει κατά 30.000.000 ευρώ, δηλαδή με 120 "μύρια" όποιος θέλει τον παίρνει.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως καμία ομάδα από τις μεγάλες δεν έχει μιλήσει με τους Ρωμαίους για τον Σέρβο. Άπαντες μόνο ενδιαφέρονται, αλλά από μακριά. Βέβαια, τώρα που η τιμή έπεσε σε πιο... λογικά πλαίσια, ίσως οι "μνηστήρες" να το τολμήσουν το βήμα. 

Longread

Ρεάλ - Μπάρτσα 2011, τελικά έμεινα απ' έξω!

Με αφορμή τον τελικό του Copa del Rey, ο Θανάσης Κρεκούκιας θυμάται εκείνον του 2011. Το μοναδικό εισιτήριο, το κέρμα της κρίσης, τα 9 γκολ, τα "no" του Μουρίνιο και το Πάσχα στο Πουέρτο δε Σαγούντο!

Why we love

23 λόγοι που αγαπάμε τον Ερίκ Καντονά

Η κλοτσιά σε ρατσιστή φίλαθλο της Κρίσταλ Πάλας, οι διαφημίσεις που πρωταγωνίστησε, τα γκολ που δεν πανηγύριζε και ο γιακάς. Με αφορμή τα γενέθλια του Ερίκ Καντονά, βρήκαμε 23 λόγους που τον αγαπάμε.