Εριξαν την τιμή, ζητούν μόνο... 120.000.000 ευρώ!

Όποιος πρόλαβε τον... Μιλίνκοβιτς Σάβιτς είδε κυρίες και κύριοι γιατί η Λάτσιο αποφάσισε να ρίξει την τιμή του Σέρβου χαφ, καθώς με τα πρώτα λεφτά που ζητούσαν οι διοικούντες άπαντες είχαν μείνει στο... εξετάζω, αλλά δεν πλησιάζω.

Τα έφεραν από εδώ, τα έφεραν από εκεί στη Λάτσιο και είδαν ότι με 150.000.000 ευρώ και οι πιο τολμηρές ομάδες στις μεταγραφές τους δύσκολα θα έκαναν κίνηση για τον Σεργκέι Μιλίνκοβιτς Σάβιτς.

Ιταλικό δημοσίευμα, λοιπόν, αναφέρει πως ο "νέος Ζιντάν" δεν κοστίζει πλέον όσο το προαναφερθέν ποσό, καθώς η τιμή του αποφασίστηκε να πέσει κατά 30.000.000 ευρώ, δηλαδή με 120 "μύρια" όποιος θέλει τον παίρνει.

Παράλληλα, έγινε γνωστό πως καμία ομάδα από τις μεγάλες δεν έχει μιλήσει με τους Ρωμαίους για τον Σέρβο. Άπαντες μόνο ενδιαφέρονται, αλλά από μακριά. Βέβαια, τώρα που η τιμή έπεσε σε πιο... λογικά πλαίσια, ίσως οι "μνηστήρες" να το τολμήσουν το βήμα. 

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.