Λάτσιο-Μπιέλσα: Τα πέντε κινητά τηλέφωνα και η απαίτηση για δολάρια

Ο Κλαούντιο Λολίτο βγάζει καπνούς εναντίον του Μαρσέλο Μπιέλσα για την αθέτηση της συμφωνίας των δύο πλευρών.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα άφησε προ ημερών στα κρύα του λουτρού τη Λάτσιο η οποία αν και είχε ανακοινώσει την πρόσληψη του Αργεντινού προπονητή υποχρεώθηκε να βγει εκ νέου στην αγορά.

Ο πρόεδρος της Λάτσιο, Κλαούντιο Λολίτο εξαπέλυσε επίθεση κατά του άλλοτε τεχνικού της Μπιλμπάο και της Μαρσέιγ κάνοντας λόγω για απίστευτες απαιτήσεις από την πλευρά του εκκεντρικού προπονητή.

"Ηθελε ένα σωρό από ρήτρες στο συμβόλαιο" τόνισε χαρακτηριστικά ο Λολίτο. "Τα λεφτά του σε δολάρια και όποια αλλαγή προέκυπτε από τη συναλλαγματική ισονομία να την καλύψω εγώ.

Επίσης, σε περίπτωση αλλαγής του φορολογικού καθεστώτος στην Ιταλία, θα έπρεπε και πάλι εγώ να βάλω το χέρι στην τσέπη. Απαίτησε τέλος πέντε αεροπορικά εισιτήρια για την Αργεντινή και πέντε κινητά τηλέφωνα. Μας είπε ότι τα χρειάζεται γιατί μιλάει με την πατρίδα του δύο με τρεις ώρες κάθε μέρα".

Υπερβολικά ή όχι αυτά που λέει ο Λολίτο, ένα στίγμα για το τι έγινε στην υπόθεση το δίνουν αν μην τι άλλο.

Ήμουν Μέσα

Όταν μας έφτυναν στο Αμπντί Ιπεκτσί

Ολυμπιακός και Εφές έχουν παίξει 41 φορές στην Ευρωλίγκα στο τελευταίο τέταρτο του αιώνα και ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται την πρώτη μονομαχία τους. Όταν ο Ιωαννίδης θύμιζε τον Νικηταρά τον Τουρκοφάγο.