Μπιέλσα: "Να γιατί έφυγα από τη Λάτσιο"

O Mαρσέλο Μπιέλσα δεν άργησε να τοποθετηθεί για το άδοξο και πολύ σύντομο τέλος της συνεργασίας του με τη Λάτσιο.

Στην αντεπίθεση πέρασε το βράδυ της Παρασκευής ο Μαρσέλο Μπιέλσα καταλογίζοντας στην Λάτσιο αθέτηση υποσχέσεων και μη τήρηση δεσμεύσεων.

Ο Αργεντινός προπονητής, ο οποίος παραιτήθηκε μόλις δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας του με τους "λατσιάλι" αποκάλυψε τα εξής: "Η Λάτσιο είχε δεσμευτεί όταν υπογράψαμε ότι θα αγόραζε τουλάχιστον τέσσερις παίκτες πριν από τις 5 Ιουλίου. Κάτι τέτιοι δεν έγινε ποτέ. Είχα καταστήσει σαφές ότι οι μεταγραφές αυτές θα ήταν απαραίτητες για να ξεκινήσω δουλειά.

Ο σύλλογος προτίμησε να δημοσιοποιήσει τη συμφωνία μας πριν τηρήσει αυτή τη δέσμευση. Θέλω επίσης να τονίσω ότι στα χέρια μου δεν υπάρχει καμία πρόταση για δουλειά από άλλη ομάδα.Σύντομα δε θα στείλω και το έγγραφο που θα πιστοποιεί την παραίτησή μου".

Θυμίζουμε εδώ ότι στον ιταλικό, κυρίως, Τύπο γράφτηκε κατά κόρον ότι ο Μπιέλσα αποχώρησε έχοντας δεχθεί πρόταση από την ομοσπονδία της Αργεντινής για την Εθνική ομάδα της χώρας.

Columns

Ο Γιάννης δεν μίλησε μόνο για τον Θανάση

Με αφορμή τη ρατσιστική επίθεση στον Θανάση Αντετοκούνμπο, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης εξηγεί την αναγκαιότητα της παρέμβασης του Γιάννη κυρίως για λογαριασμό των ανώνυμων θυμάτων του ρατσισμού.

Longread

Ελλάδα-Ρωσία 1-0: "10 και 11 πέφτουν για πεν."

Μετά από 25 χρόνια, ο δημιουργός Νιόπλιας, ο σκόρερ Μαχλάς και ο ρεπόρτερ αγωνιστικού χώρου Γιάννης Καραλής αναπολούν και διηγούνται στο Contra.gr την ιστορία της τεράστιας νίκης επί των Ρώσων (1-0).