Νέος προπονητής της Μίλαν ο Κριστιάν Μπρόκι

Νέος προπονητής της Μίλαν είναι και επίσημα από το πρωί της Τρίτης (12/4) ο Κριστιάν Μπρόκι. Ανακοινώθηκε και η απόλυση του Σίνισα Μιχάιλοβιτς.

Νέος προπονητής της Μίλαν ο Κριστιάν Μπρόκι

Παρελθόν για τη Μίλαν αποτελεί ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, αφού ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι αποφάσισε πως ο Σέρβος τεχνικός δεν έχει τη δυνατότητα να αντιστρέψει την εικόνα του συλλόγου. Πλέον ο σύλλογος περνάει στα χέρια του Κριστιάν Μπρόκι, του μέχρι πρότινος προπονητή των ακαδημιών.

Ο Μπερλουσκόνι γευμάτισε για τρεις ώρες μέχρι τις 23:20 το βράδυ της Δευτέρας με τον εκτελεστικό αντιπρόεδρο Αντριάνο Γκαλιάνι και με τον προπονητή της Πριμαβέρα, της δεύτερης ομάδας, και πρώην μέσο του συλλόγου, Κριστιάν Μπρόκι, ώστε να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "ροσονέρι" μέχρι το τέλος της σεζόν.

Η πρώτη προπόνηση του Μπρόκι θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Αυτή θα είναι και η πρώτη φορά που ο Κριστιάν Μπρόκι αναλαμβάνει τα ηνία κάποια ομάδας. Έχει δουλέψει μέχρι στιγμής μόνο στην ομάδα νέων της Μίλαν και η επιλογή του αποτελεί σίγουρα ρίσκο. Σαν ποδοσφαιριστής, ο Μπρόκι έχει αγωνιστεί σε Μίλαν, Προ Σέστο, Λουμετζάνε, Ελλάς Βερόνα, Φιορεντίνα και Λάτσιο.

H τροπαιοθήκη του πάντως είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή καθώς έχει κατακτήσει 2 Champions League με τη φανέλα της Μίλαν, ένα πρωτάθλημα Ιταλίας, 1 Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, ενώ με τη Λάτσιο κατέκτησε 2 Κύπελλα Ιταλίας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK