Νέα ξεφτίλα για τη Μίλαν και αποχώρηση οπαδών πριν τελειώσει το ματς!

Έχει πιο χαμηλά για τη Μίλαν; ΝΑΙ, έχει! Η ομάδα του Γκατούζο ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Αταλάντα και έδιωξε τον κόσμο της από το γήπεδο πολύ πιο πριν από το τελικό σφύριγμα (VIDEO)!

Την περασμένη Κυριακή η Μίλαν δέχτηκε ένα χαστούκι όλο δικό της στην Βερόνα χάνοντας 3-0 από την Ελλάς και η απόφαση του προπονητή και της διοίκησης ήταν να κλειστεί η ομάδα στο προπονητικό κέντρο από το πρωί της Τρίτης, προκειμένου να μπει σιγά σιγά στο δρόμο της ανάκαμψης μέσω συσπείρωσης.

 

Φευ... Η "στρατοπέδευση" στο Μιλάνο δεν είχε το παραμικρό αποτέλεσμα, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να απογοητεύει και στο επόμενο παιχνίδι της, καθώς ηττήθηκε 2-0 στο "Σαν Σίρο" από την Αταλάντα και "ανάγκασε" τους οπαδούς της να αδειάσουν το γήπεδο πριν το τελικό σφύριγμα.

 

Ο Κριστάντε στο 32' ήταν εκείνος που έριξε την πρώτη γροθιά στο στομάχι της Μίλαν ενώ η χαριστική βολή ήρθε από τον Ίλιτσιτς στο 71', με το νέο αυτό αρνητικό αποτέλεσμα να τους ρίχνει τους "ροσονέρι" κάτω από τη μέση της βαθμολογίας, στην 11η θέση!

ΜΙΛΑΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ 0-2