Παίκτης που ήθελε ο Ολυμπιακός μετά τον προπονητή του έδειρε και έναν γιατρό

Παρότι μεγάλο ταλέντο, ο Ζινεντίν Μασάς δύσκολα θα κάνει καριέρα αν δεν βάλει σύντομα μυαλό. Έμπλεξε πάλι ο 22χρονος που φέρεται να χτύπησε έναν γιατρό επειδή του έκλεισε το δρόμο με το αυτοκίνητό του.

Χαμός στην Ιταλία με τον 22χρονο ποδοσφαιριστή της Νάπολι, Ζινεντίν Μασάς...

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα, ο παίκτης που παρουσιαζόταν ως στόχος του Ολυμπιακού τον περασμένο Γενάρη ενεπλάκη σε καυγά στο δρόμο, χτυπώντας έναν γιατρό!

Ο Μασάς φέρεται να καυγάδισε με το θύμα επειδή του έκλεισε το δρόμο και στη συνέχεια μαζί με τον αδερφό του βγήκε από το όχημά του και τον χτύπησε στο πρόσωπο.

Ο γιατρός αφού μετέβη στο νοσοκομείο, μήνυσε τον 22χρονο Γάλλο ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από την Τουλούζ, εξαιτίας της συμπεριφοράς του, αφού είχε κατηγορηθεί ότι έδειρε τον πρώην προπονητή του Ντενίς Ζανκό. 

ΝΑΒ

NBA

Είναι ο Λούκα καλύτερος από τον Ντράζεν στα 19;

Ο Γιάννης Φιλέρης γράφει για το μύθο του Λούκα Ντόντσιτς που έχει ανατείλει για τα καλά και απειλεί να ξεπεράσει ολότελα (αν δεν το έχει κάνει ήδη) ιερά τέρατα όπως ο Ντράζεν Πέτροβιτς και ο Τόνι Κούκοτς.

Longread

Ανηφόρες και χρονόμετρα

Μερικές σκέψεις του Θανάση Κρεκούκια για τους τρεις μεγάλους γύρους (Tour, Giro & Vuelta). Η κόντρα ανάμεσα στους all-rounders και τους ανηφορίστες και το μπραντεφέρ ανάμεσα στην παλιά και τη νέα γενιά.