Η φωτογραφία με την... μπουνιά του Μανωλά στον Στρόουτμαν που έγινε viral

Μια φωτογραφία από την προπόνηση της Ρόμα έγινε θέμα συζήτησης στα social media και πρωταγωνιστής της είναι ο Κώστας Μανωλάς και η... μπουνιά του.

Στο ματς της Ρόμα με τη Τζένοα, σε μια στημένη φάση και στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Λαπαντούλα, ο Ντε Ρόσι έριξε... σφαλιάρα στον αντίπαλο επιθετικό, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την αποβολή του και τον καταλογισμό πέναλτι υπέρ των Γενοβέζων.

Η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία τιμώρησε με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών τον Ντε Ρόσι για τη σφαλιάρα του στον Λαπαντούλα, όμως οι παίκτες της Ρόμα δεν... ήταν σύμφωνοι με αυτή την απόφαση.

Έτσι στην προπόνησή τους αποφάσισαν να δείξουν τη στήριξη στον αρχηγό τους, ενώ παράλληλα να διαμαρτυρηθούν για την απόφαση της Ομοσπονδίας. Πώς; Βγάζοντας μια φωτογραφία με... γροθιές. Μόνο που αυτή του Μανωλά ήταν σχεδόν πάνω στο πρόσωπο του Στρόουτμαν και φυσικά έγινε viral.

 

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".