Ξεπέρασε τον θρυλικό Μπατιστούτα με... 42.000.000 ευρώ!

Η Ρόμα νίκησε στο σπριντ Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι και κάνει δικό της τον Πάτρικ Σικ, ο οποίος πριν καν υπογράψει με τους "τζαλορόσι" αφήνει πίσω τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα!

Η μεταγραφή του απασχόλησε όλες σχεδόν τις μεγάλες δυνάμεις του Καμπιονάτο και πέρασε από χίλια κύματα όμως τελικά είναι μία ανάσα από το να ολοκληρωθεί και η μεγάλη νικήτρια δεν είναι άλλη από την Ρόμα.

Αναφερόμαστε στην επικείμενη απόκτηση του Πάτρικ Σικ από την Σαμπντόρια, με την ομάδα της Γένοβας να έρχεται σε συμφωνία με τους Ρωμαίους παρά το ενδιαφέρον που είχαν για τον παίκτη και οι Γιουβέντους, Ίντερ και Νάπολι, και τον 21χρονο Τσέχο επιθετικό να φτάνει στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο το βράδυ της Δευτερας και να γνωρίζει την αποθέωση από τους φίλους των "τζαλορόσι".

 

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το οριστικό "κλείσιμο" της συμφωνίας μεταξύ Μόντσι (αθλητικός διευθυντής της Ρόμα) και Φερέρο (πρόεδρος της Σαμπντόρια) θα γίνει την Τρίτη ενώ επίσης εντός της ημέρας αναμένεται ο παίκτης να περάσει από ιατρικά και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Όπως έχει ήδη διαρρεύσει, ο Σικ θα πάρει τη φανέλα με το Νο 14 που είχε και στην Σαμπντόρια ενώ το εντυπωσιακό είναι πως με τα 42.000.000 ευρώ που θα φτάσει το κόστος της μεταγραφής, θα αποτελέσει το ακριβότερο απόκτημα στην ιστορία των Ρωμαίων.

Αφήνοντας πίσω του τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα (36.200.000 ευρώ), τον Αντόνιο Κασάνο (25.600.000 ευρώ), τον Χουάν Μανουέλ Ιτούρμπε (24.500.000 ευρώ) και τον Βιτσέντσο Μοντέλα (23.200.000 ευρώ)...

Η ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΚ ΣΙΚ ΣΤΗΝ ΡΩΜΗ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΡΟΜΑ: