Ξέσπασμα Ναϊνγκολάν με απίστευτες δηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ για Γιουβέντους!

Ο Ρατζά Ναϊνγκολάν αντιπαθεί την Γιουβέντους και το απέδειξε 100% με όσα είπε σε οπαδούς της Ρόμα που κατέγραψαν το πρωτοφανές ξέσπασμά του σε VIDEO. Διαβάστε λεπτομέρειες!

Ξέσπασμα Ναϊνγκολάν με απίστευτες δηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ για Γιουβέντους!

Όταν το περασμένο καλοκαίρι ο Μίραλεμ Πιάνιτς επέλεξε να αφήσει την Ρόμα και να συνεχίσει την καριέρα του στην Γιουβέντους ο Ρατζά Ναϊνγκολάν δήλωνε κατηγορηματικά πως εκείνος δεν θα έκανε ΠΟΤΕ το ίδιο.

Λίγους μήνες αργότερα ο Βέλγος διεθνής μέσος όχι μόνο παραμένει πιστός και ακλόνητος στη θέση του αλλά παράλληλα αποκάλυψε -στο πλαίσιο συνομιλίας του με οπαδούς της Ρόμα που καταγράφηκε μέσω κινητού τηλεφώνου- πως τρέφει εδώ και χρόνια μία απίστευτη αντιπάθεια απέναντι στη "βέκια σινιόρα".

"Απέρριψα σημαντικές προτάσεις, θα μπορούσα να φύγω, δεν με ενδιέφεραν οι προσβολές. Εγώ όμως είμαι κόντρα στην Γιουβέντους από τότε που γεννήθηκα. Ακόμα και όταν ήμουν παίκτης της Κάλιαρι αντιπαθούσα την Γιουβέντους.

Ξέσπασμα Ναϊνγκολάν με απίστευτες δηλώσεις ΜΙΣΟΥΣ για Γιουβέντους!

Τους μισώ επειδή νικούν πάντα με ένα πέναλτι ή με ένα χτύπήμα φάουλ. Ήρθα εδώ επειδή ήθελα να κατακτήσω κάτι κόντρα στην Γιούβε. Είχα δώσει τα αρχ@@@@@ μου για να τους νικήσω με την Κάλιαρι. Στο Juventus Stadium δεν είχα χάσει όμως ποτέ με την Κάλιαρι ", είπε μεταξύ άλλων στους οπαδούς των "τζαλορόσι", δίνοντας παράλληλα και υπόσχεση για την κατάκτηση του Κυπέλλου.

"Εάν δεν κατακτήσουμε το σκουντέτο, θα πάρουμε το Coppa Italia, σας το λέω εγώ. Με την Λάτσιο στα ημιτελικά θα νικήσουμε και στα δύο παιχνίδια, έχετέ μου εμπιστοσύνη".

Όταν ένας οπαδός των Ρωμαίων του είπε πάντως "Εάν μείνεις στη Ρόμα θα γίνεις όπως ο Τότι", ο αποκαλούμενος "Νίντζα" του απάντησε με ειλικρίνια: "Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να γίνω όπως ο Τότι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK