"Μπλόκο" στη μεταγραφή του Μανωλά στην Ζενίτ!

Η πολύκροτη μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στην Ζενίτ έναντι 35.000.000 ευρώ οδεύει προς ναυάγιο μετά το αδιέξοδο στο οποίο οδηγήθηκαν οι τρεις πλευρές στο νέο ραντεβού!

Και εκεί που όλοι περίμεναν πως τα όποια προβλήματα είχαν προκύψει μέσα στην ημέρα (ο παίκτης είχε ζητήσει να πληρωθεί σε ευρώ και όχι σε ρούβλια) θα λύνονταν με καλή θέληση από όλες τις εμπλεκόμενες πλευρές, οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για "μπλόκο" στη συμφωνία μεταξύ της Ρόμα και της Ζενίτ για τον Κώστα Μανωλά!

 

Συγκεκριμένα, ο Ιταλός δημοσιογράφος Τζανλούκα Ντι Μάρτζο υποστήριξε πως από τις συζητήσεις δεν προέκυψε αίσιο φινάλε και οι διαπραγματεύσεις ολοκληρώθηκαν άδοξα, με τους ανθρώπους της ρωσικής ομάδας και τον προπονητή της Ζενίτ Ρομπέρτο Μαντσίνι να είναι μάλιστα απογοητευμένοι από τη συμπεριφορά του Έλληνα σέντερ μπακ.

"Τώρα θα πρέπει να περιμένουμε αν η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί ή όχι στις επόμενες 24 ώρες", αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα, το οποίο φέρνει τον Κώστα Μανωλά πιο κοντά στην παραμονή στην Ρόμα και αρκετά μακριά από την Αγία Πετρούπολη και την Ζενίτ...