Ο Τότι απενεργοποίησε τη... βόμβα της Ίλαρι

Λίγες ώρες πριν γιορτάσει τα 40α γενέθλιά του, ο Φραντσέσκο Τότι φρόντισε να ξαναφέρει την ηρεμία στην Ρόμα μετά την πολεμική που ξέσπασε με τις δηλώσεις της συζύγου του κατά του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Διαβάστε το μήνυμα του καπιτάνο των Ρωμαίων.

Ο Τότι απενεργοποίησε τη... βόμβα της Ίλαρι

Η Ίλαρι Μπλάζι "έβαλε φωτιά" στο στρατόπεδο της Ρόμα (μία ημέρα μετά τη βαριά ήττα με 3-1 από την Τορίνο) χαρακτηρίζοντας "μικρό άνθρωπο" τον Λουτσιάνο Σπαλέτι για παλαιότερη συμπεριφορά του απέναντι στον Φραντσέσκο Τότι και ο καπιτάνο αποδείχτηκε εξαιρετικός... πυροσβέστης.

Μέσω γραπτής ανακοίνωσής του ενόψει των 40ων γενεθλίων του (27/9) ο εμβληματικός αρχηγός των "τζαλορόσι" τονίζει πως υπάρχει απόλυτη αρμονία μεταξύ εκείνου, του προπονητή Σπαλέτι και του προέδρου Παλότα, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να "καλύψει" τη σύζυγό του.

Ο Τότι απενεργοποίησε τη... βόμβα της Ίλαρι

"Τα λόγια της Ίλαρι με κάνουν να συνειδητοποιώ ακόμα περισσότερο πώς μία γυναίκα που σε αγαπά απορροφά όλα τα προβλήματα του συζήγου τους. Καταλαβαίνω πόσο πολύ υπέφερε που αισθανόμουν άβολα την περασμένη σεζόν, αλλά σήμερα θέλω να τονίσω πως υπάρχει απόλυτη αρμονία με τον πρόεδρο Παλότα και τον προπονητή Σπαλέτι.

Έχω μεγάλη εκτίμηση για τον προπονητή και έχω μία ειλικρινή και ανοιχτή σχέση με τον πρέοδρο. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο που είναι το καλό τηςε Ρόμα όπως έχω πει πολλές φορές στο παρελθόν.

Ο Τότι απενεργοποίησε τη... βόμβα της Ίλαρι

Αύριο θα γιορτάσω τα 40α μου γενέθλια και θα είμαι ευτυχισμένος να το κάνω με τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, τη διοίκησηγ, την οικογένειά μου και τους πάρα πολλούς οπαδούς που θα μπορέσουν να με ακολουθήσουν στο Facebook στις 8 το βράδυ για να απαντήσω στις πάρα πολλές ερωτήσεις που θα έρθουν", αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση που ανέβηκε στο Twitter από το γραφείο Τύπου του παίκτη.

Σπαλέτι, η Ίλαρι Μπλάζι σε γυρεύει!
Μυθικός Τότι: αποθεώθηκε από τους οπαδούς της Τορίνο
Ο Τότι "έβαλε φωτιά" στη συνέντευξη Τύπου του Σπαλέτι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK