Στη Ρόμα με μεταγραφή ο Σαλάχ, περνάει ιατρικά ο Φάτσιο

Η Τσέλσι ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στην Τσέλσι με κανονική μεταγραφή, ενώ την ίδια ώρα ο Φεντερίκο Φάτσιο περνάει ιατρικά στους "τζιαλορόσι".

Μεταγραφικός "οργασμός" στη Ρόμα! Η Τσέλσι ανακοίνωσε την παραχώρηση του Μοχάμεντ Σαλάχ στους "τζιαλορόσι" με κανονική μεταγραφή.

Ο Αιγύπτιος άσος αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στην ιταλική ομάδα με τη μορφή δανεισμού απ' τους Λονδρέζους, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ, οι "μπλε" καρπώθηκαν 19.000.000 ευρώ για την παραχώρηση του 24χρονου άσου.

Παράλληλα, στη Ρώμη βρίσκεται ο Φεντερίκο Φάτσιο προκειμένου να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στη Ρόμα. Ο Αργεντινός στόπερ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πρόκειται να ανακοινωθεί τις επόμενες ώρες. Ο 29χρονος άσος θα αγωνιστεί ως δανεικός στην ιταλική ομάδα, η οποία θα διατηρήσει οψιόν αγοράς για το προσεχές καλοκαίρι ύψους 4.000.000 ευρώ.

Face Control

Το bullying στον Φετφατζίδη

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι ο Πάσπαλι του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού. Μία φάση που τον στιγμάτισε και η αναζήτηση της εξιλέωσής. Το γκολ με τη Λαμία ήταν το πρώτο βήμα, αναζητά το επόμενο.