Υπέγραψε στην Τερνάνα ο Λεντέσμα

Ο Διαμαντής Χουχούμης ήταν που δοκιμάστηκε στην Τερνάνα το καλοκαίρι, ο Κριστιάν Λεντέσμα υπέγραψε τελικά στον ιταλικό σύλλογο! Νέα σελίδα στην καριέρα του έμπειρου μέσου.

Κύριος ήρθε, κύριος έφυγε από τον Παναθηναϊκό ο Αργεντινός (με ιταλικό διαβατήριο) μέσος. Μάλιστα δεν άργησε να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αφού όπως αποκάλυψε ο Ντι Μάρτζιο, υπέγραψε στην Τερνάνα.

Η ιταλική ομάδα το καλοκαίρι που μας πέρασε δοκίμασε τον Διαμαντή Χουχούμη, ο οποίος έπαιξε και σε φιλικό παιχνίδι, όμως το deal δεν προχώρησε.

Όπως φαίνεται οι "ροσοβέρντι" πήραν έναν άλλο... πράσινο ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που κάνουν για παραμονή στη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.