Παίζει μεγάλη μπάλα και... εκτός γηπέδων ο Πίπο Ιντσάγκι!

Ο Φιλίπο Ιντσάγκι ήταν μέγας καρδιοκατακτητής την εποχή που μεσουρανούσε στο χορτάρι, ωστόσο διατηρεί το στιλ του και τώρα ως προπονητής. Δείτε το νέο του αμόρε (PHOTOS).

Παίζει μεγάλη μπάλα και... εκτός γηπέδων ο Πίπο Ιντσάγκι!

Ένας πραγματικός μπόμπερ δεν χάνει την κλάση του ακόμα και όταν αποχωρεί από τους αγωνιστικούς χώρους και πηγαίνει λίγο... παραπέρα, στους πάγκους, τουλάχιστον όταν μιλάμε για τον Σιμόνε Ιντσάγκι.

Μετά από μία λαμπρή καριέρα ως ποδοσφαιριστής, ο "Σούπερ Πίπο" συνεχίζει τώρα από τη θέση του προπονητή και η ομάδα στην οποία προσπαθεί να μεταδώσει τις γνώσεις του είναι η Βενέτσια της Serie B.

Παράλληλα όμως από το έργο του στους πάγκους, απασχολεί τα μίντια και με την προσωπική ζωή του, με τις ωραίες γυναίκες να συνεχίζουν να αποτελούν ανασπόσπαστο κομμάτι αυτής.

Τελευταίο του αμόρε είναι η Άντζελα Ρομπούστι, με τον φωτογραφικό φακό να εντοπίζει τον Ιντσάγκι σε τρυφερά ενσταντανέ με το σέξι μοντέλο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο "Μπεντεγκόντι" (για το Βερόνα-Αταλάντα) και τις εν λόγω φωτογραφίες να κυκλοφορούν πλέον και στα social media.

Παίζει μεγάλη μπάλα και... εκτός γηπέδων ο Πίπο Ιντσάγκι!

H ΑΝΤΖΕΛΑ ΡΟΜΠΟΥΣΤΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Serietà is the way primo giorno di pit stop e ci si fionda al mare spiaggiata come una balenottera tremate tremate le lentiggini sono tornate ! • • #mare #sole #luce e taaaanto #sale

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Robusti (@anneannetteiris) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK