Ο κυνισμός του Καπέλο: "Εγώ το σέβομαι το 1-0"

Η Ιντερ μέχρι στιγμής κυριαρχεί στο Καμπιονάτο αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν εντυπωσιάζει. Τέσσερις από τις πέντες νίκες της έχουν έρθει με το αναιμικό 1-0.

Κληθείς να σχολιάσει τη μέχρι τώρα κατάσταση στο εφετινό ιταλικό πρωτάθλημα ο Φάμπιο Καπέλο ήταν πάντως σαφής: "Ναι στη νίκη με οποιοδήποτε σκορ και χωρίς θέαμα".

"Τη σεζόν 1993-1994 είχαμε μία εξαιρετική άμυνα στη Μίλαν και αυτό ήταν το αποφασιστικό στοιχείο εκείνη τη χρονιά. Εγώ το 1-0 το σέβομαι πάρα πολύ" έγραψε στην "Gazzetta dello sport" ο πολυνίκης Ιταλός κόουτς.

Συνέχισε δε στο ίδιο κυνικό αλλά ουσιαστικό μοτίβο: "Το ιδανικό είναι να νικάς και να προσφέρεις θέαμα. Αλλά αν σήμερα δεν αναγνωρίζεις ότι το ποδόσφαιρο είναι business δεν πας πουθενά. Οι ομάδες εξαρτώνται από το αποτέλεσμα. Αρα μεταξύ του να κερδίσω χωρίς θέαμα και να χάσω με θέαμα προτιμώ το πρώτο. Γι' αυτό σέβομαι και τον Μουρίνιο. Ξέρει που θέλει να πάει και τι θέλει να κάνει".

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.