Ο Τότι στο ιταλικό "Big Brother" για χάρη της Ίλαρι!

Το τελευταίο επεισόδιο του ιταλικού ριάλιτι "Grande Fratello VIP" θα είναι ξεχωριστό καθώς θα συμμετέχει και ο Φραντσέσκο Τότι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Απομένουν λίγες ώρες μέχρι να βγει στον "άερα" της ιταλικής τηλεόρασης το τελευταίο επεισόδιο του "Grande Fratello Vip", της ιταλικής έκδοσης του "Big Brother" όπου Ιταλοί σελέμπριτις είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι και το τηλεοπτικό κοινό στη γειτονική χώρα παρακολουθεί  τη ζωή τους.

 

Για τους φανατικούς του εν λόγω ριάλιτι, αυτό είναι το επεισόδιο όπου θα μάθουν ποιές δύο παίκτριες θα αποχωρήσουν από τις τρεις συνολικά που είναι υποψήφιες, για τον πολύ κόσμο όμως αυτό είναι ουσιαστικά το επεισόδιο του... Φραντσέσκο Τότι.

Όπως έγινε γνωστό, ο καπιτάνο της Ρόμα θα αφήσει για λίγο τις ποδοσφαιρικές έννοιες και θα μπει στο σπίτι ως φιλοξενούμενος στον "Grande Fratello", με τους υπεύθυνους του σόου να θεωρούν πως τα νούμερα τηλεθέασης θα εκτοξευτούν λόγω της μεγάλης δημοφιλίας του εμβληματικού άσου.

 

Όσον αφορά στο πώς δέχτηκε ο 40χρονος άσος την πρόσκληση, δεν υπάρχει και πολύ μεγάλο... παρασκήνιο αφού παρουσιάστρια του ριάλιτι είναι η σύζυγός του, Ίλαρι Μπλάζι.

Μπάσκετ

Το Μεγάλο, Φιλερικό Λεξικό του Μπάσκετ

Μεγάλο ερμηνευτικό λεξικό μπάσκετ, από τον Γιάννη Φιλέρη. Τώρα που η μπασκετική χρονιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, αξίζει να την παρακολουθήσετε χωρίς να ρωτάτε "τί είπε", "τι λέει", "τι σημαίνει".