Το συμπέρασμα του Ριτσόλι: "Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς"

Στο παιχνίδι της Τορίνο με τη Γιουβέντους που έγινε στις 20 Μαρτίου, ο Νίκολα Ριτσόνι φάνηκε να δέχεται...κεφαλιά από τον Μπονούτσι όταν ο τελευταίος διαμαρτυρήθηκε.

Το συμπέρασμα του Ριτσόλι: "Οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν τους κανονισμούς"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διαιτητής από την Μπολόνια μιλώντας σε Ιδρυμα της πόλης του που τον βράβευσε όχι μόνο διέψευσε το γεγονός αλλά τόνισε και την ανάγκη να πέσουν γενικότεροι οι τόνοι έτσι ώστε οι διαιτητές να μπορούν να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους.

"Καμία κεφαλιά δεν μου έδωσε ο Μπονούτσι, απλώς η τηλεοπτική εικόνα δεν δίνει τη σωστή αίσθηση αυτού που έγινε. Ηρθε να μου διαμαρτυρηθεί κάπως έντονα αλλά αυτό ήταν άλλο" τόνισε ο Ριτζόλι.

Μεγαλύτερο ενδιαφέρον όμως παρουσιάζει η επόμενη τοποθέτηση: "Πρόσφατα έτυχε να δω ένα εξαιρετικά βίαιο βίντεο με κλωτσιά ενός παίκτη σε διαιτητή σε παιχνίδι χαμηλότερης κατηγορίας. Παρατηρείται έλλειψη γνώσης των κανόνων του αθλήματος απ' όλους τους εμπλεκόμενους μ' αυτό. Εμείς οι διαιτητές από την πλευρά μας πρέπει να έχουμε την ταπεινότητα να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας. Αλλά το ίδιο ισχύει για όλους τους άλλους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK