Δύσκολη η παραμονή για Ρόντα και Αναστασίου

Δυο πέναλτι ήταν ικανά για να καταδικάσουν σε ήττα την Ρόντα με 2-0 από την Μπρέντα, γεγονός που την έστειλε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Δέκα αγώνες δίχως νίκη στο πρωτάθλημα ο Έλληνας τεχνικός.

Ούτε οι μεταγραφές του Ιανουαρίου δεν φαίνεται πως μπορούν να βοηθήσουν την Ρόντα να... γυρίσει την κατάσταση, αφού πλέον αγνοεί το τρίποντο στο πρωτάθλημα εδώ και δέκα σερί αγωνιστικές.

Την Κυριακή (22/1) η ομάδα των Αναστασίου, Παπάζογλου έχασε 2-0 από την Μπρέντα και έπεσε στον πάτο της βαθμολογίας. Και τα δυο τέρματα προήλθαν από πέναλτι που έγιναν μετά από κουτά λάθη της ομάδας του Ελληνα προπονητή. 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...