Πέτυχαν γκολ και ο διαιτητής έδωσε.... πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα!

Ένα απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα στον τελικό του Ολλανδικού Super Cup, καθώς ο διαιτητής της αναμέτρησης ακύρωσε γκολ της Φέγενοορντ προκειμένου να δώσει πέναλτι στη Φίτεσε, ύστερα από χρήση του video assistant referee (VIDEO)!

Πέτυχαν γκολ και ο διαιτητής έδωσε.... πέναλτι στην αντίπαλη ομάδα!

Αυτό που είδαμε στον τελικό του Ολλανδικού Super Cup ήταν πραγματικά απίστευτο και χρειάστηκαν... δύο-τρία ριπλέι για να καταλάβουμε τι ακριβώς είχε γίνει.

Στο 54ο λεπτό, κι ενώ το σκορ είναι 1-0 υπέρ της Φέγενοορντ, οι παίκτες της Φίτεσε διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι.

Στην εξέλιξή της φάσης η Φέγενοορντ σημείωσε δεύτερο γκολ. Ωστόσο ο διαιτητής αποφάσισε, αμέσως μετά την επίτευξη του γκολ, να κάνει χρήση του video assistant referee για τη φάση που ζήτησε πέναλτι η Φίτεσε!

Τελικά, αφού συμβουλεύτηκε το ριπλέι, ο Ολλανδός ρέφερι έδειξε πέναλτιν, με τον Αλεξάντερ Μπούτνερ να ισοφαρίζει σε 1-1. Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής δεν κάνει κάποιο λάθος στην απόφασή του, αφού ο κανονισμός επιβάλλει να γίνει η εξέταση στην πρώτη διακοπή της ροής του αγώνα, η οποία εν προκειμένω ήταν όταν πέρασε η μπάλα τη γραμμή για το 2-0 της Φέγενοορντ!!

Δείτε τη φάση:

News 24/7

24MEDIA NETWORK