Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Κατσουράνης

Ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για την Μπενφίκα βραβεύτηκε ο Κώστας Κατσουράνης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 105 χρόνια από την ίδρυση των "αετών". Μάλιστα, ο Κατσουράνης παρέλαβε το βραβείο από τον θρύλο της Μπενφίκα, Εουσέμπιο.
Ο διεθνής Ελληνας μέσος, ο οποίος ήταν συνυποψήφιος με τους Λουιζάο και Μάξι Περέιρα, είπε: "Το βραβείο είναι για όλους. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά βραβεία, αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω το φετινό πρωτάθλημα με την Μπενφίκα".

Για να προσθέσει: "Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα είπε: "Και οι τρεις έχουν κάνει φανταστική χρονιά και έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Οποιος και αν κέρδιζε θα ήμουν χαρούμενος. Πέρυσι ήμουν συμπαίκτης και των τριών, φέτος είμαι διευθυντής τους".

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!