Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Κατσουράνης

Ως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς για την Μπενφίκα βραβεύτηκε ο Κώστας Κατσουράνης, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για τα 105 χρόνια από την ίδρυση των "αετών". Μάλιστα, ο Κατσουράνης παρέλαβε το βραβείο από τον θρύλο της Μπενφίκα, Εουσέμπιο.
Ο διεθνής Ελληνας μέσος, ο οποίος ήταν συνυποψήφιος με τους Λουιζάο και Μάξι Περέιρα, είπε: "Το βραβείο είναι για όλους. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά βραβεία, αυτό που θέλω είναι να κατακτήσω το φετινό πρωτάθλημα με την Μπενφίκα".

Για να προσθέσει: "Αυτό το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε εμένα, αλλά σε όλη την ομάδα. Εγώ και οι συμπαίκτες μου θα κάνουμε ό,τι μπορούμε, για να πετύχουμε τους στόχους μας".

Από την πλευρά του, ο τεχνικός διευθυντής της Μπενφίκα, Ρούι Κόστα είπε: "Και οι τρεις έχουν κάνει φανταστική χρονιά και έχουν προσφέρει πολλά στην ομάδα. Οποιος και αν κέρδιζε θα ήμουν χαρούμενος. Πέρυσι ήμουν συμπαίκτης και των τριών, φέτος είμαι διευθυντής τους".

Face Control

O Γκρεγκ Πόποβιτς δεν ήθελε ποτέ να κάνει καριέρα

Το Δεκέμβρη του 1996 είχε απολύσει τον προπονητή των Σπερς, για να καθίσει εκείνος στην καρέκλα. Η σοβαρή προϋπηρεσία που είχε ήταν σε κολέγιο της Division III. Εκεί ανακάλυψε ποιος είναι, τι θέλει να κάνει στη ζωή του και πώς να το κάνει. Αυτή είναι η ιστορία του Γκρεγκ Πόποβιτς.