Ομάδα... έκπληξη με ελληνικό ενδιαφέρον τα "σκάει" για Σάμαρη

Η Μπενφίκα δεν υπολογίζει τον Ανδρέα Σάμαρη και ο 29χρονος χαφ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας πάντως συμβόλαιο με τους "αετούς" για άλλον έναν χρόνο. Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ομάδα... έκπληξη τον θέλει προσφέροντας ένα πολύ καλό ποσό.

Μία ακόμη ακριβή μεταγραφή μπορεί να πετύχει στην καριέρα του ο Ανδρέας Σάμαρης αν ευσταθεί το ισπανικό ρεπορτάζ που τον στέλνει στην Λεγανές (σ.σ. είχε πάει στην Μπενφίκα με 10.000.000 ευρώ).

Η ομάδα του Δημήτρη Σιόβα φέρεται να θέλει τον Σάμαρη, πληρώνοντας μάλιστα για χάρη του ένα πολύ καλό ποσό στην Μπενφίκα που ανέρχεται στα 7.000.000 ευρώ, όπως αναφέρει πάντα το ρεπορτάζ από την Ισπανία!

Ο 29χρονος μέσος δεν υπολογίζεται από τους "αετούς", έχει έναν ακόμη χρόνο συμβολαίου με τους Πορτογάλους, αναζητώντας τον επόμενο σταθμό της καριέρας του...

Podcasts

Γιάρδες, ξύλο, touchdown: Πώς 'κολλάει' κάποιος με το NFL

Με αφορμή τους αποψινούς τελικούς περιφερειών του NFL που θα αναδείξουν και το ζευγάρι του φετινού Super Bowl, το Contra.gr κλείνει στο στούντιο δύο σεσημασμένους λάτρεις του αθλήματος και επιχειρεί να μάθει τουλάχιστον τα βασικά.