Καραμάνος on fire: Το copy-paste γκολ και η λόμπα

Μπαλιά από δεξιά, κατάλληλη θέση και ιδανικό τελείωμα! Ο Έλληνας επιθετικός σκόραρε ξανά με παρόμοιο τρόπο. Το... μενού είχε και δεύτερο γκολ.

Η θητεία του Τάσου Καραμάνου στην Πορτογαλία έχει αρχίσει με δύο πανομοιότυπα γκολ. Πρώτα σκόραρε στο ντεμπούτο του, διαμορφώνοντας το 2-0 επί της Εστορίλ πριν από ένα μήνα (15/08), ενώ τη Δευτέρα "θύμα" του έπεσε η Τοντέλα.

Σε αμφότερες τις περιπτώσεις ο δανεικός από τον Ολυμπιακό επιθετικός ήταν στην κατάλληλη θέση για να δεχθεί μπαλιά από τα δεξιά και λειτουργώντας ως καθαρός φορ και να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Μόνη διαφοροποίηση στο τελείωμά του. Την πρώτη φορά σκόραρε με κοντινό πλασέ και τη δεύτερη με το κεφάλι.

 

Το ματς με την Τοντέλα είχε και δεύτερο τέρμα για τον Καραμάνο, ο οποίος βγήκε σε θέση τετ α τετ και πλάσαρε με περίτεχνο τρόπο τον αντίπαλο γκολκίπερ.

 

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...